1a femenina

Maribel no tornarà a l'Estartit

Futbol femení. El president de l'Estartit, Carles Nugué, confirma el que feia temps que es veia a venir i ja no espera Marigol. El tècnic, Rafa Gil, ja va dir fa setmanes que no hi comptava. Domínguez va marxar el mes d'octubre

Maribel Domínguez no tornarà a vestir la samarreta de l'Estartit. La notícia ja feia mesos que es veia a venir, però Carles Nugué ho va confirmar: “Per problemes burocràtics i econòmics, Maribel no tornarà a l'Estartit.” La jugadora mexicana va jugar els quatre primers partits amb les blanc-i-vermelles, i després va començar la seva odissea que l'ha allunyat definitivament de l'Estartit.

A l'octubre, Marigol va ser convocada amb la selecció mexicana per jugar els Jocs Panamericans. Un cop finalitzada aquesta competició hi va haver els primers problemes burocràtics amb el seu visat que no es van solucionar. Sense passar pel Baix Empordà, Domínguez va marxar un altre cop amb el combinat asteca cap al preolímpic del Canadà.

El tècnic Rafa Gil esperava la jugadora per afrontar la segona volta, però el mes de febrer Maribel va tornar a disputar una nova competició a la Xina amb Mèxic. El tècnic va decidir que ja no hi comptava, però ara és el club qui també confirma la notícia. “Se li van caducar els permisos de treball, i renovar-los i portar-la a l'Estartit ens és impossible”, diu Nugué. Tot i la baixa de la que havia de ser la davantera de referència, l'Estartit segueix viu en la lluita per aconseguir la permanència. Ara tenen 23 punts, un punt per sobre el descens.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)