Territorial

El Sant Andreu no falla

Torneig d'Històrics. El conjunt andreuenc referma la seva condició de favorit imposant-se al Mollet i el Vilafranca, i espera rival per dissabte entre el Cornellà, el Manlleu i el Vilassar de Mar

El Sant Andreu és el tercer semifinalista del Torneig d'Històrics i espera rival, que sortirà del triangular d'avui entre el Cornellà, el Manlleu i el Vilassar de Mar. Els andreuencs es van imposar al Mollet i el Vilafranca per la mínima en cadascun dels dos partits.

La tarda va començar amb el xoc entre els andreuencs i els penedesencs. El Vilafranca va oposar resistència, però David Prats al minut 22 va aprofitar l'assistència d'Arnau Tobella per avançar el seu equip. En el tercer partit, el Sant Andreu va repetir l'1 a 0. Precisament en el mateix minut de partit, Èdgar va fer bona una gran passada a l'àrea de Xavi Jiménez. El Sant Andreu, però, ja havia avisat amb un xut al pal de Josu.

Entre els dos partits, el Vilafranca es va imposar al Mollet gràcies a un gol de Dani Delgado al minut 7.

L'últim triangular

Avui es disputarà l'últim triangular del torneig entre el Cornellà, el Manlleu i el Vilassar (18.30 h). Les semifinals comencen demà.