Barça

Villa decidirà el seu futur després de la Confederacions

Ara només pensa en la ‘roja'. El davanter asturià recorda que encara forma part “del millor club del món” però admet que durant les vacances haurà d'analitzar la seva situació

El davanter del Barça David Villa és un dels jugadors amb més números d'abandonar la disciplina blaugrana aquest estiu, i el seu futur, tot i que ell prefereixi no parlar obertament d'una possible sortida, sembla més lluny que no proper a Barcelona. Tot i ser el segon màxim golejador de l'equip aquesta temporada, amb setze dianes entre totes les competicions, el fet que acabi contracte el 30 de juny del 2014, que el club necessiti fer caixa per abordar els fitxatges que queden, i que precisament ja hagi reforçat la línia atacant amb Neymar, li tanquen encara més portes al davanter asturià, que tot fa preveure que acabarà marxant en els propers mesos.

Tot apunta que el destí de Villa serà la Premier League, on el Tottenham Hotspur, l'Arsenal o el Liverpool estan interessats a obtenir els seus serveis, tot i que sembla que són els spurs, que podrien oferir fins a 15 milions d'euros, els que estan més ben situats ja que el seu tècnic, André Villas-Boas, ja hauria convençut el jugador. Tot i això, el fet que el conjunt gunner, que ja el va voler fitxar en el mercat d'hivern, sigui l'únic d'aquests tres equips l'únic que jugarà la lliga de campions, també podria decantar la balança al seu favor.

El 7 del Barça, que ahir ja va marxar cap a Miami amb la selecció espanyola per disputar un amistós contra Haití previ a la copa Confederacions que es disputarà al Brasil a partir del 15 i fins al 30 de juny –abans, l'11 de juny n'hi haurà un altre a Nova York contra Irlanda–, va ser interrogat pel seu futur, però de moment només va deixar clar que se centra en la roja: “Tinc un any més de contracte i a dia d'avui sóc jugador del Barça. És cert que no és una resposta fàcil, però ara només penso en la selecció. Ho dec als meus companys, a l'equip i al públic. Després de la copa Confederacions he de pensar i analitzar-ho tot. Ara estic content d'estar en el millor club del món. Tinc contracte amb ells i he de presentar-me a la tornada de les vacances; després veurem què passa.”

Un curs “no del tot bo”

El Guaje també va tenir temps per valorar el seu rendiment aquesta darrera temporada i no es va mostrar gaire satisfet: “Personalment, no ha estat tan bona com hauria desitjat.” Tot i perdre's l'Eurocopa del passat estiu encara per lesió i un curs irregular, Villa forma part dels 23 seleccionats per la copa Confederacions, amb vuit blaugrana més. “Agraeixo al seleccionador la confiança que ha dipositat en mi. Quan em poso la samarreta de la selecció sóc l'home més feliç del món. Normalment en tinc moltes ganes, però aquest cop encara més”, va concloure el davanter de 31 anys, en un acte de Mediaset España.

MÉS FORA QUE DINS

El club necessita fer caixa, Neymar li tanca encara més portes i apunta al Tottenham
Personalment, la temporada no ha estat tan bona com hauria desitjat. És d'agrair la confiança del seleccionador
Després de la copa Confederacions he de pensar-ho tot. Després de les vacances veurem què passa
Tinc un any més de contracte i sóc jugador del Barça. No és fàcil parlar del futur però ara només penso en la selecció
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)