Més futbol

El Badalona, a semifinals

Torneig d'Històrics. El conjunt dirigit per Piti Belmonte va vèncer el Manlleu als penals i es va desfer del Sants (2-0). Com a campió del triangular del grup 1 passa a la següent fase

El Badalona és el primer semifinalista del torneig d'Històrics gràcies a l'empat a zero, i posterior victòria per penals, en el partit contra el Manlleu (4-3), i a la còmode victòria en el segon enfrontament contra el Sants (2-0). En el primer partit, el conjunt escapulat va topar amb un combatiu equip osonenc. La igualtat va ser màxima pel que fa a les ocasions de gol i el matx va acabar amb empat a zero. En els penals, Barragán, el porter del Manlleu, va aturar un llançament de Tacón i un altre de Lázaro. L'aturada de Marcos en el xut de Manel Sala i les errades de Putxi i Arxi van donar, però, la victòria als jugadors dirigits per Piti Belmonte.

El segon partit del dia entre el Manlleu i el Sants també va ser igualat, encara que entre els dos equips hi havia dues categories de diferència –els osonencs són a tercera, i els de Sants, a segona catalana–. Quan només faltaven deu minuts per la conclusió, el jugador del Manlleu Uri va aprofitar una errada defensiva del Sants, va cedir la pilota a Fredi i aquest va enviar-la al fons de la xarxa. Un minut després, Ginés va quedar-se sol davant del porter i va fer passar la pilota per sobre seu, i va establir així el 2-0 definitiu.

En el darrer enfrontament del dia, el Badalona es va imposar també per 2-0 al Sants i d'aquesta manera va certificar la classificació per les semifinals. Dos gols del jugador més destacat del partit, Moha (16' i 27'), van ser massa per a un Sants que, tot i ser inferior, va mostrar una bona imatge davant els espectadors presents al camp municipal de Guinardó.

Badalona-Manlleu
0-0(4-3)
Enric, Abraham, Lolo i Carracedo / Masó, Francolí i Seuma.
Manlleu-Sants
2-0
Fredi (36') i Ginés (37').
Badalona-Sants
2-0
Moha (16' i 27')
Agenda
Cornellà-El Masnou Perdedor 1-Llagostera Guanyador 1-Llagostera
Avui, a partir de les 18.30 h
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)