Més esport

Homenatge a David Colomer

Comunicació. Companys i amics recordaran avui el periodista, escriptor i fundador d'El 9, al camp municipal del Vidreres, amb motiu del desè aniversari de la seva mort

L'Ajuntament de Vidreres, El Punt Avui i El 9 Esportiu organitzen aquest migdia (11.00 h, al camp municipal) un homenatge amb motiu del desè aniversari de la mort de David Colomer (1970-2003), periodista, escriptor i un dels fundadors d'El 9 Esportiu, el 2002. La trobada reunirà els antics companys de professió, amics personals i antics jugadors del Vidreres CF, club amb el qual va jugar de porter com a juvenil i també en el primer equip.

L'homenatge començarà amb un partit de futbol entre els antics companys als mitjans de comunicació i jugadors que van compartir vestidor a l'equip del poble. La família també hi serà present, com també altres persones que el van conèixer, no només pels seus articles sinó també pels dos llibres que va publicar; els reculls de contes Prèssecs i Dièsel (1991) i Danys col·laterals (2002). Aquest últim, publicat per Quaderns Crema, va tenir molt bona acollida entre la crítica i l'autor ja tenia al cap que el seu proper llibre seria una novel·la.

Abans de formar part de l'equip fundador d'El 9 Esportiu, on va escriure algunes de les cròniques més àcides que s'han llegit en català, Colomer va formar part de la redacció d'esports d'El Punt, on va seguir el dia a dia del Palamós mentre el club del Baix Empordà va jugar a la segona divisió. També era un articulista fix en la secció d'opinió, en què els seus tríptics tenien una munió de seguidors.

En l'homenatge d'avui, obert a tot el públic, els jugadors del Vidreres que han decidit recordar el seu antic company són, entre d'altres, Joan de Aro, Tito Fernández, Agustí Fernández, Josep Quintana, Joan Hernández, Paco Hidalgo, Antoni Hidalgo, Manel Güera, Josep Güera, Josep Rutllan, Joaquim Fullà, Narcís Fullà, Ferran Deulofeu, Àngel Doltra, Jaume Riera, Pedro Gracia, Joan Carles Guizado, Joan Mercader i Andreu Solé, contactats tots pel pare de Colomer, Josep.

També han estat convidats al partit antics jugadors del Palamós amb els quals Colomer va fer amistat, així com els seus companys d'El 9 i El Punt.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)