Més hoquei

Quatre equips d'elit seran al Dona Marinera

Hoquei sobre patins. Vic-Vilafranca i Lloret-Vendrell, semifinals del torneig, que amb la nova junta recupera els partits de la base

La 28a edició del torneig Dona Marinera que organitza el Lloret recupera el format d'anys enrere incorporant partits amb els equips de base. El torneig arrencarà divendres a les 7 de la tarda amb el partit de preiniciació, i es tancarà diumenge, dia 22, a 2/4 de 9 del vespre amb la final. Les semifinals les jugaran dissabte el Vic i el Vilafranca Capital del Vi (19.00 h) i el Lloret i el Moritz Vendrell (2/4 de 9). El Dona Marinera servirà per presentar tots els equips del club.

En un nota, el club que presideix Josua Pérez presenta la nova junta, “després d'una etapa convulsa, i que arriba amb molta il·lusió i rigor”. El vicepresident primer és Andreu Muñoz; el vicepresident segon, Jordi Minguella; el secretari, Danny Mordoh; el tresorer, Miquel Coloma, i la vocal, Yolanda Peralta. Francesc Sucarrats és el coordinador esportiu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)