Primer punt banyolí

1a estatal. Els de Rafa Pato empaten a casa contra el Vendrell tot i que van fer nou pals

BANYOLES (23): Suárez (2), Gratacós (5), Jodi Ylla, Pijoan (2), Cabarrocas (1), Joan Ylla (5), Crous (1), Nieto, Martínez (1), Serra, Vila (2), Oteo (2), Presta (2) i León.

VENDRELL (23): Oliveras, Cantero, Bofarrul (4), J. Fernández, Monroi (1), M. Fernández (5), Carrero (8), Cardona (1), Alonso, Sánchez (3), Castro (1), Riera i Mimbrero.

PARCIALS: 2-4, 5-5, 7-8, 11-12, 12-14, 15-14; 16-15, 19-15, 20-19, 21-19, 22-22 i 23-23.

COMENTARI: El Banyoles va obtenir el primer punt de la temporada amb un empat contra el Vendrell. L'equip va començar el partit cohibit, però a còpia de minuts va agafar confiança i en el descans ja guanyava. El domini es va allargar fins als últims 10 minuts, en què el Vendrell es va refer. El Banyoles va fer fins a 9 pals (4 en el primer temps i 5 en el segon).