Més futbol

Catalunya comença la posada al punt vencent el Granollers

Selecció amateur. El combinat de Toni Almendros va derrotar l'equip vallesà gràcies als gols de Guzmán i Uri Escabrós en el primer partit de preparació de la copa de les Regions de la UEFA

CATALUNYA2

GRANOLLERS0

La renovada selecció catalana amateur es va imposar ahir al camp del Granollers, de primera catalana (0-2), en el primer partit de preparació per a la nova edició de la copa de les Regions de la UEFA, de la qual és l'actual subcampió. El partit va servir, a més, com a acte central del centenari del Granollers i com a homenatge a Àlex Delmàs, que la temporada passada va penjar les botes a l'Europa i que va viure com a jugador una de les èpoques durades del club del Vallès Oriental.

En la primera part, Catalunya no va trigar a dominar la possessió de la pilota. Una jugada de l'actiu Velillas per la banda esquerra va ser finalitzada amb classe per Guzmán. Abans del descans, Àlex Delmàs va ser substituït i va rebre l'ovació del públic.

Malgrat els molts canvis, la segona part va mantenir la tònica de control de la situació per part de l'equip d'Almendros, que feia circular la pilota amb velocitat. Uri Escabrós, de penal, va fer el segon gol, que encarrilava el partit per als visitants. Javi León, amb un fort cop, no va poder acabar el partit.

Gerard López, present

El nou seleccionador català absolut, Gerard López, va seguir el partit i, abans, va xerrar amb els jugadors de la selecció amateur, als quals va assegurar que tothom tindrà cabuda a la selecció absoluta i que vol apropar el combinat d'Almendros al seu.

GRANOLLERS: Cañadas, Mamadou, Pina, Charcos, Font, Gerard Garcia, Àlex Gil, Matito, Novo, Àlex Delmàs i Llanes. També van jugar Duran, Mera, David Garcia, Raül Díaz, Sierra, Edu, Ivan Garcia, Oriol Sala, Jandro i Masip. CATALUNYA: Segovia, Joel, Cano, Amantini, Munta, Guzmán, Cristino, Putxi, Velillas, David Jiménez i Solano. A la segona part van jugar íñigo, David Martínez, Borges, Pol Planas, Javi León, Uri Escabrós, Padilla, Pep Caballé, Ginés, Óscar Muñoz i Rovira. GOLS: 0-1 (22') Guzmán. 0-2 (67') Uri Escabrós, de penal. ÀRBITRE: Garcia Fuster.