Més motor

Oliveras correrà el Dakar

Motor. Formarà part de l'equip Gas Gas amb Gerard Farrés i Marc Guasch, substituint Jordi Viladoms (KTM), i es convertirà en el primer gironí que disputa la prova amb una moto oficial

El pilot de Vilablareix Dani Oliveras serà el primer pilot gironí que competeix amb una moto oficial al Dakar 2014. L'expilot de trial, que aquest any ja va disputar el juliol passat la Baja Aragón, un raid que li va servir de banc de proves, serà el substitut a la formació gironina de Jordi Viladoms, segons va fer públic ahir La Xarxa. El pilot barceloní va fitxar fa pocs dies per KTM i serà el company de Marc Coma a la firma austríaca. Gas Gas ja havia fins i tot embarcat la moto de Viladoms cap a l'Argentina, però no va oposar resistència al traspàs, tenint en compte les circumstàncies: la mort del nord-americà Kurt Caselli el novembre passat mentre corria a la Score Baja 1.000, a Califòrnia, on va rebre un fort impacte al cap. Caselli, que el 2013 va guanyar dues etapes del Dakar, havia de ser el company de Coma. L'equip Gas Gas el formaran Dani Oliveras, Gerard Farrés, que recentment ha estat proclamat campió d'Espanya de raids, i Marc Guasch. El Dakar 2014 arrencarà el dia 5 de gener a Rosario (Argentina) i finalitzarà el dia 18 a Xile.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)