Més esport

Rubèn Vergés cau de la llista i no serà a Sotxi

Olimpisme. Estava pendent que quedés alliberada una de les places de la federació internacional. Finalment, set catalans seran en els Jocs

Rubèn Vergés no participarà finalment en els Jocs Olímpics de Sotxi perquè no ha aconseguit una de les places de la Federació Internacional d'Esquí (FIS). El surfista català havia estat preseleccionat per la federació espanyola, però estava pendent que quedés alliberada una plaça de la FIS, cosa que no ha passat. Vergés, 31è a Vancouver en mig tub, va sincerar-se ahir en el programa Esports en xarxa: “L'he cagada. Ha estat un gran cagada.” El surfista es referia als errors que va fer en una de les proves de classificació: “A l'última cursa vaig fallar i vaig sortir de les places segures. Estava a la llista d'espera, però cap país ha fallat.” També va explicar que anar a Sotxi era el “gran objectiu d'aquesta temporada” i que feia quatre anys que lluitava per anar-hi. “Això no s'acaba aquí, és una patacada molt gran, falten quatre anys pels següents Jocs. La idea és continuar.” El nombre final de catalans a Sotxi és de set: els esquiadors Ferran Terra, Àlex Puente i Pol Carreras, la surfista Queralt Castellet, l'esquiador de fons Laura Orgué, el patinador Adrià Díaz i el pilot de tobogan Ander Mirambell.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)