Més esport

Pas endavant del Figueres contra el Montcada, 2,5 a 7,5

Escacs. Victòria dels empordanesos en la quarta jornada de la divisió d'honor catalana

El Club Escacs Figueres va guanyar el Montcada en la quarta jornada de la divisió d'honor catalana per 2,5 a 7,5, en un duel marcat per les baixes locals en les primeres taules, que els empordanesos van aprofitar per aconseguir els primers avantatges d'ELO en tots els taulers. Un resultat que deixa els figuerencs en disposició d'entrar en el play-off de la lluita pel títol perquè tenen tres punts en quatre partits i són tercers en la classificació, darrere del Barberà i el Barcelona-UGA. Aquesta setmana el CE Figueres es veurà les cares amb el Peona i Peó de Barcelona. El segon equip va perdre contra el Guixolenc en la segona divisió, el tercer i el quart van vèncer, i el cinquè (CE Figueres E) va perdre.

Pel que fa l'Escola d'Escacs del Club d'Escacs Figueres, 31 alumnes van participar en el campionat gironí d'edats disputat les darreres setmanes a Girona i Vilobí d'Onyar, amb un balanç de cinc podis i dos quarts llocs. Oliver Pérez va ser proclamat campió en sub-12.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)