3a divisió FEF

RAÚL CALVO

JUGADOR DEL PALAMÓS

“Aquest vestidor és una pinya”

Amb la permanència al sac, el mig no posa límit a l'ambició

Calvo ja suma 50 partits amb la samarreta del Palamós

Raúl Calvo ha arribat als 50 partits amb el Palamós, juntament amb el seu company David Malo. Aquesta fita arriba en un moment dolç per al degà ja que si l'equip guanya diumenge a Nou Barris contra la Muntanyesa té la possibilitat d'entrar de nou a la zona noble de la classificació.

Una setmana clau per enganxar-se a la fase d'ascens. Com ho està vivint el vestidor?
La veritat és que com qualsevol altra setmana. Som conscients que som a la part alta, però també que afrontem un partit molt difícil al camp de la Muntanyesa. Hi anem a jugar amb tota la il·lusió del món.
A l'octubre es van viure problemes econòmics, però l'equip s'ha refet. Quin és el secret d'aquest Palamós?
És clar que és el bon ambient que hi ha al vestidor. Fa molts anys que estic en aquest món del futbol i he viscut situacions similars, però mai m'havia trobat una pinya com aquesta. Som un grup d'amics que ens ho passem bé. El club fa el que pot i nosaltres juguem a futbol i a més disfrutem, crec que això és clau. Encara que hi hagi hagut molts problemes, si mires l'equip hi ha molta qualitat. És una mescla d'experiència i de joves amb molt futur.
Es veu factible jugar una fase d'ascens aquest curs?
Sí, per què no? Els nostres números ho fan possible, només hem perdut sis partits. Si mantenim la línia, segur que lluitarem per aconseguir-ho. En el vestidor tampoc és una obsessió com els pot passar a l'Europa o al Cornellà. Nosaltres ja hem fet els deures salvant la categoria i ara no tenim cap pressió.
Ja suma 50 partits de lliga amb el Palamós. És una institució en l'equip.
Em sento molt a gust. M'han acollit molt bé a Palamós, i els joves escolten els veterans, que això avui dia és difícil. Amb Malo, Pugui, Bayona o jo mateix intentem aportar l'experiència a l'equip. Jo sóc així i sempre ho he estat, fins i tot quan tenia vint anys volia ajudar l'equip i aportar idees i consells. A Palamós els joves són receptius i això crec que és molt positiu per a la plantilla.
Ja s'han aconseguit victòries sonades a fora de casa. Se senten més còmodes a fora que al Nou Municipal?
No, l'any passat potser sí que ens costava a casa. Crec que el que sí que ha passat és que a fora hem sumat victòries que ens han sorprès fins i tot a nosaltres, com ara contra l'Europa o el Cornellà, o fins i tot l'empat a Ascó.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)