Més esport

Bronze per a Gorce i Ferrer

Jocs Paralímpics. Els esquiadors catalans, segons en l'eslàlom de dimarts, es mantenen al podi de la supercombinada després del supergegant

L'antepenúltima jornada dels Jocs Paralímpics de Sotxi va ser tot un èxit per a la delegació catalana. Gabriel Gorce, amb discapacitat visual, i el seu guia Arnau Ferrer van assolir la medalla de bronze en la supercombinada després d'una bona actuació en el supergegant, però sobretot gràcies al segon millor registre que van acreditar en la primera baixada de l'eslàlom de dimarts. “Ara toca disfrutar-ho. Ha estat un bronze, però ens hauria agradat que fos una plata, perquè som ambiciosos”, va manifestar Gorce després de la prova.

En surf de neu, la barcelonina Astrid Fina va superar les expectatives i es va classificar en un meritori sisè lloc. “Estic tremolant, encara no m'ho crec”, va dir Fina, que només fa sis mesos que practica aquest esport. La surfista de Perpinyà Cécile Hernández-Cervellon va ocupar la segona posició.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)