ACB

Todorovic, renovat i cedit

Lliga Endesa. El Barça no compta amb ell per a la propera temporada, però executarà la clàusula amb la voluntat d'enviar-lo a un equip d'Eurolliga. El València podria ser el seu destí

Marko Todorovic (2m10, 1992) no entra en els plans del Barça per a la propera temporada, però això no vol dir que el club blaugrana se'n vulgui desprendre definitivament. No encara.

L'aler pivot montenegrí va arribar al Barça procedent de la Penya l'estiu del 2012 i va signar un contracte per dues temporades, amb una tercera d'opcional (2014/15). El club té intenció de fer-la efectiva, però amb la voluntat de cedir-lo a un equip que jugui l'Eurolliga, per veure'l en acció contra els millors, i un dels més ben posicionats és el València de Velimir Perasovic. A més, el Barça s'asseguraria poder dur-lo al tempteig de cara al futur, a partir del juny del 2015, per guardar-se les espatlles en cas que Todorovic demostrés ser prou vàlid per tenir un rol preponderant en el joc interior blaugrana a partir de l'exercici 2015/16.

Todorovic ha jugat aquesta temporada 221 minuts en la lliga (21 partits), amb una mitjana per partit de 3 punts i 2,7 rebots en 11 minuts. Quant a l'Eurolliga, ha participat en 14 enfrontaments i ha jugat 83 minuts.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)