3a divisió FEF

El Peralada té previst un relleu en la presidència

3a divisió. El fins ara cap visible de l'entitat verd-i-blanca, Just Segura, fa un pas enrere per motius personals i s'espera que en la reunió de la junta d'aquest vespre sorgeixi el seu relleu

El Peralada té previst un relleu en la presidència just abans d'estrenar-se en la nova categoria, la tercera divisió. El fins ara màxim dirigent del club, Just Segura, no pot continuar assumint les responsabilitats que exigeix la presidència per motius personals i laborals i això li farà fer un pas enrere en la junta directiva. Segura fa quatre anys que és a la directiva del Peralada i des de fa dos anys n'és el president. Fa unes setmanes ja va anunciar als seus companys la intenció de deixar de ser el cap visible del club el 30 de juny, i en les últimes reunions de la junta aquest ha sigut un dels temes principals.

El relleu, a prop

En la trobada que els dirigents faran aquesta tarda haurà de sortir el relleu de Just Segura: “La voluntat és continuar treballant de la mateixa manera que fins ara. Fins d'aquí a dos anys no hi ha eleccions i serà algú que ja treballa en el club. Ho hem d'acabar de decidir. Jo faig un pas enrere però continuaré vinculat al club i ajudant des de la segona línia”, va assegurar l'encara president. Així doncs, el president, que passarà a la història del club com el que va retornar l'equip a tercera divisió, no viurà aquest curs des de la primera línia.

EL PROTAGONISTA

La voluntat és que la persona que entri com a president no canviï la manera de treballar del club
Just Segura
president del peralada
Vaig comunicar la intenció de deixar la presidència fa unes setmanes. Hem parlat amb la directiva i el relleu es podria tancar avui

Un dels artífexs de l'estabilització del club

Just Segura ha encadenat quatre anys en la directiva del club i des de fa una temporada i mitja exerceix com a president. Segura va entrar a la meitat del curs 2012/13 en substitució de Josep Isern. Segura, acompanyat de l'actual directiva, ha aconseguit estabilitzar l'entitat de l'Alt Empordà en tots els nivells. Cal recordar que el juny del 2012 el Peralada va perdre la categoria de primera catalana, però els ascensos i descensos compensats el van acabar salvant. En poc més de dues temporades el club ha crescut i s'ha presentat de nou a tercera divisió. Una de les claus de l'èxit d'aquestes últimes temporades ha sigut la confiança que s'ha donat a l'entrenador del primer equip, l'asturià Nacho Castro.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)