ACB

Shurna marxa a Turquia

Lliga Endesa. L'aler pivot va presentar ahir a última hora el contracte d'un equip turc i talla l'any que tenia signat amb la Penya

Els problemes al Fiatc Joventut creixen. Ahir, quan semblava que John Shurna continuaria sent jugador verd-i-negre la pròxima temporada, a l'últim moment va enviar l'acord amb un equip turc –tenia fins a les 12 de la nit per trencar l'any de contracte amb la Penya si presentava un contracte–.

Shurna abandona la Penya i ara el club haurà de modificar també el seu joc interior després del cop que va suposar la marxa de Guillem Vives al València. La sorpresa és majúscula perquè s'esperava que Shurna pogués arribar amb una oferta de l'NBA, el seu objectiu. Però finalment ha estat de Turquia, i la clau és que tindrà un sou que gairebé dobla el que tenia a Badalona. Shurna ha disputat aquests dies la lliga d'estiu de l'NBA amb els Raptors, on ha fet 12,3 punts de mitjana (50% de 3) i 2 rebots en 21,3 minuts.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)