Territorial

El Farners confirma cinc cares noves

1a catalana. El club incorpora quatre defenses i un mig, en espera d'un punta

El club selvatà ha treballat aquesta setmana per completar una plantilla que fins ara només disposava de quinze efectius. La prioritat era incorporar jugadors per a la defensa, cosa que s'ha aconseguit amb l'arribada del central Marc Massegú i el lateral David Álvaro (Girona juvenil), el central Aleix Martí (Abadessenc) i el lateral Santiago Varese (Llagostera B). D'altra banda, el club també ha confirmat l'arribada del migcampista Marc Carbó, que fins ara jugava al Cornellà del Terri, a segona catalana.

Amb aquestes incorporacions, la plantilla que dirigirà Miquel Àngel Muñoz està pràcticament tancada, en espera d'incorporar algun jugador a la davantera abans de començar la pretemporada el 30 de juliol.

El primer partit de la pretemporada serà a casa contra el Calonge el dia 2 d'agost, i després l'equip visitarà els camps del Cassà, la Bisbalenca, l'Anglès, el Bescanó i les Planes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)