ACB

Pere Romero, nou director esportiu de La Bruixa d'Or

Lliga Endesa. Va acabar el curs passat com a entrenador del primer equip i ara treballarà en la configuració de la plantilla per a l'exercici 2014/15. També serà l'assistent del nou tècnic

Va arribar a principis d'abril, amb el repte utòpic de salvar l'equip i, si bé La Bruixa d'Or no va poder remuntar el vol –el seu bagatge va ser 0-8–, Pere Romero és considerat un element cabdal per teixir una nova etapa de La Bruixa d'Or. Ho deia el president Josep Vives dilluns, en una entrevista a aquest diari: “El veiem una persona valuosa per a la nostra estructura. En sap molt de bàsquet i ens permetrà recuperar l'ADN Manresa i una manera de fer.”

Ahir el club manresà va anunciar de forma oficial la continuïtat del manresà en l'organigrama. No continuarà de tècnic, sinó que ha estat nomenat director esportiu. No s'ha fet pública la durada del contracte. Avui es donaran els detalls en l'acte de presentació, al Nou Congost (13 h). Pere Romero, de 49 anys, rellevarà en el càrrec Pere Capdevila, que va deixar l'entitat el 30 de juny després de quatre temporades. Ara el repte del màxim executiu de la parcel·la esportiva és la configuració d'una plantilla competitiva amb pocs diners, menys dels que hi havia destinats l'últim exercici. En aquest sentit, hi haurà una estreta relació amb l'agència de representació U1st per facilitar que puguin arribar reforços low cost. Romero disposarà de maniobrabilitat per fer la plantilla ja que únicament hi ha dues peces que tenen contracte. Es tracta d'Àlex Hernández i Rasmus Larsen, tots dos fins al 2016. No és clar que tots dos, però, continuïn. En especial, el danès.

Sigui com sigui, la primera decisió que haurà de prendre serà la del nou entrenador. Si bé han transcendit molts candidats en els últims dies –principalment Ricard Casas i Quim Costa; el darrer, amb una opció per posar fi a l'acord amb l'Osca (la LEB Or) per un any més fins al 31 de juliol–, encara no hi ha res definitiu. Ni amb aquests ni amb qualsevol altre. En tot cas, haurà de tenir sintonia amb Romero perquè serà el seu assistent, càrrec que compaginarà amb la direcció esportiva.

LA PRESENTACIÓ

Avui desglossarà les seves idees de futur en una roda de premsa al Nou Congost (13 h)
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)