Més futbol

La Muntanyesa sobreviu a la gran igualtat

Torneig d'Històrics. L'equip de Nou Barris es classifica per a les semifinals per haver fet més gols en una jornada amb ple d'empats

martinenc1


CORNELLÀ0


MUNTANYesa1


CORNELLÀ1


muntanyesa1


MARTINENC0


El Torneig d'Històrics va viure ahir una primera jornada de gran igualtat i en la qual la Muntanyesa va aconseguir la classificació per a les semifinals per haver fet més gols que els rivals. Els de Nou Barris van empatar a un gol contra el Cornellà i el Martinenc, que van ser incapaços de marcar en el tercer partit.

El Cornellà-Muntanyesa va tenir un inici amb ocasions, tot i que després el ritme va baixar. Aleix Dalmau va fer avançar la Munta de falta directa i, abans del final, Óscar Muñoz va empatar en rematar una centrada d'Arnau. La tanda de penals per decidir qui jugava el tercer partit, la va guanyar el Cornellà. En el segon duel, Raíllo va tenir tres ocasions d'inici per al Martinenc, que va estar desafortunat en l'1-0, de Josué de rebot en pròpia porteria. L'actiu Raíllo va empatar tot seguit per als del Guinardó. En el tercer partit, el Martinenc i el Cornellà van tenir ocasions, però la falta d'encert dels dos equips va donar la classificació a la Muntanyesa.

Avui tindrà lloc la segona de les quatre jornades classificatòries, amb el Sant Andreu, l'Europa i el Sants (18.30).

CORNELLÀ: Íñigo, Hugo, Dani, Martí, Arnau Tobella, Gómez, Gabri, Luis, Óscar Muñoz, Chemi i Boniquet. MUNTANYESA: Francis, Santos, Aleix Camps, Borges, Aleix Dalmau, Uri, Toni, Rubén, Masip, Pedro i Joshua. GOLS: 0-1 (28') Aleix Dalmau. 1-1 (40') Òscar Muñoz. ÀRBITRE: Carballo Vázquez.
MUNTANYESA: Tato, Santos, Borges, Albert, Aleix Dalmau (Braian, 23'), Uri, Rubén, Pluvins (José Sánchez, 30'), Héctor, Pedro i Quique. MARTINENC: Pacheco, Rosselló, Diego, Sergio, Josué, Aleix, Pau, David, Hamza, Velillas i Raíllo. GOLS: 1-0 (17') Josué, en pròpia porteria. 1-1 (18') Raíllo. ÀRBITRE: Fernández Morillo.
MARTINENC: Carulla, Casta, Diego, Massegú, Mario, Alberto, Pitu, Juanlu, Elhadji, Jonathan i Aleix. CORNELLÀ: Segovia, Isra, Dani, Pele, Joel, Gómez, David, Chemi (Luis Gaudioso, 25'), Óscar Muñoz, Rubén i Gallar, ÀRBITRE: López Jiménez. T.G.: a Aleix Vall, del Martinenc.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)