2a divisió FEF

El Sant Andreu, endavant

Torneig d'Històrics. L'equip quadribarrat disputarà les semifinals gràcies al major encert en els penals posteriors al 0-0 contra l'Europa. Els dos equips van derrotar el Sants per la mínima

sants0


EUROPA0


EUROPA1


SANT ANDREU1


SANT ANDREU0


sants0


El Sant Andreu és el segon semifinalista del Torneig d'Històrics –jugarà contra la Muntanyesa– després d'adjudicar-se ahir el 3x1 contra l'Europa i el Sants. Amb idèntic resultat que els graciencs –tots dos van derrotar per la mínima el Sants–, els penals posteriors al 0-0 entre els dos equips, en què es va imposar el Sant Andreu, van ser determinants. Entre els dos primers partits, es va homenatjar el tècnic Agustín Pujibert, Puchi, per la seva llarga trajectòria en el futbol català.

Amb tres equips barcelonins amb tradició sobre el terreny de joc del Guinardó, la graderia presentava un bon ambient. En el primer dels tres duels, ni el Sant Andreu ni l'Europa van disposar de grans ocasions per desfer l'empat i, quan en van tenir, com ara un xut de Llamas per part dels quadribarrats i una doble rematada d'Alegre i Ignacio per part dels graciencs, els va faltar determinació. El 0-0 es va fer inevitable i, en la tanda de tres penals per decidir qui juga l'últim partit i per desfer possibles empats finals, el Sant Andreu va tenir més encert (3-2).

El partit entre el Sants i l'Europa va estar marcat pel penal que, en el minut 30, va cometre Castillo sobre Nils. Roberto Camacho va transformar el llançament i va donar la victòria al seu equip en un enfrontament, com tots els del torneig, igualat. El gol decisiu del tercer partit el va marcar Guzmán a passada de Jonathan. Després, Felipe, del Sant Andreu, i Farru, del Sants, van estar a punt de marcar, i es va produir una picabaralla amb expulsions.

Avui es disputa la tercera jornada classificatòria del torneig, amb la presència del Badalona, el Rubí i el Júpiter (18.30 h).

SANT ANDREU: Morales, Llamas, Jefferson, Manu Viale, Azparren, Lucas Vaile, Jiménez, Alcover, Jonathan, Puerto i Felipe. EUROPA: Leva, Oriol Dot, Alberto, Victor Duran, Alegre, Putxi, Lara, Padilla, Poves, Ignacio i Camacho. GOLS: cap. PENALS: 3-2. ÀRBITRE: Robas Bondia. T.G.: Felipe (Sant Andreu); Dot i Alberto (Europa).
SANTS: Tomás, Castillo, Alberto, Arbulu, Freixi, Peque, Guille, Aleix (Espi, 31'), Pau (Gascón, 39'), Samu i Navarro. EUROPA: Leva, Pastells, Víctor Duran (Dot, 61'), Josa, Alegre (Alberto, 61'), Lara (Padilla, 61'), Guzmán, Vives, Ignacio (Camacho, 22'), Nils i Javi Sánchez. GOLS: 0-1 (30') Camacho, de penal. ÀRBITRE: Blasco Pastor. T.G.: Guille i Arbulu (Sants); Vives i Padilla (Europa).
SANT ANDREU: Morales, Jefferson, Viale, Azparren, Lucas, Ton, Jonathan, Puerto, Felipe (Víctor, 40'), Fran i Guzman. SANTS: Carlos, Espí, Fran, Picolo, Fabregat, Arbulu (Gascón, 40'), Gala, Aleix, Felip (Freixi, 40'), Farru i Moha. GOLS: 1-0 (25') Marc Guzmán. ÀRBITRE: Calle Martínez. T.G.: Felipe (Sant Andreu) i Picolo (Sants). T.V.: Viale (Sant Andreu) i Farru (Sants), en el 35'.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)