3a divisió FEF

El Prat és el quart

Torneig d'Històrics. L'equip del Baix Llobregat s'imposa al Santfeliuenc i al Peralada i completa les semifinals d'avui, en què s'enfrontarà amb el Badalona. L'altra la disputen el Sant Andreu i la Muntanyesa

PERALADA0


SANTFELIUENC0


santfeliuenc2


AE prat1


AE PRAT1


PERALADA0


El Prat, amb dues victòries per la mínima, va derrotar ahir el Santfeliuenc i el Peralada en l'últim 3x1 classificatori del Torneig d'Històrics i avui s'enfrontarà amb el Badalona en la segona semifinal. La primera la jugaran el Sant Andreu i la Muntanyesa.

El Prat ho va passar malament contra el Santfeliuenc, però va acabar guanyant. En la primera fase del partit, el defensa pratenc Carrasco va enviar, sense voler, la pilota al pal de la seva porteria i, poc després, va cometre penal sobre Cano. El mateix jugador el va xutar a l'estil Panenka i el va enviar al travesser (27'). Després d'alguna altra ocasió del Santfeliuenc, el Prat es va posar les piles, es va aproximar a l'àrea rival fins que va marcar. Carlitos va superar Santi amb un xut amb rosca des de la frontal (42'). Abans del final, Carrasco va salvar el gol de Gerard, del Santfeliuenc.

En el segon partit, el Santfeliuenc va encarrilar la victòria per la via ràpida gràcies a les accions de Carlos (11') i Maldo (14'). El Peralada va reaccionar per retallar distàncies, però no va portar prou perill. Van estar més a prop del tercer els del Baix Llobregat al contraatac.

Dues ocasions seguides de Pol Compte demostraven que el Peralada no es donava per eliminat i ambicionava guanyar el tercer partit. El joc, però, era igualat. Era el Peralada el que intentava portar més el pes del joc, però l'efectivitat la va posar el Prat: Llobet, va aprofitar un rebuig per marcar el gol del triomf dels seus (38').

Així, l'estadi municipal del Guinardó viurà avui les dues semifinals del Torneig d'Històrics. A les 6 s'enfrontaran el Sant Andreu i la Muntanyesa i a les 8, el Badalona i el Prat.

PRAT: Eric, Martí, Eric Ruiz, Rafa Murillo, Carrasco, Carlos, Carlitos, Molins, Roland, Ferri i Guille. SANTFELIUENC: Santi, Mata, Édgar, Joserra, Gerard, Sergio, Dani, Aitor, Cano, Toro i Moruno. GOLS: 1-0 (42') Carlitos. ÀRBITRE: Montoro Ferreiro. T.G.: Carrasco (Prat) i Aitor (Santfeliuenc).
PERALADA: Montero, Bonmatí, Romero, Pastor, Mate, Borja, Pons, Guillem Cornellà, Coro, Tidiane i Marc Vila. SANTFELIUENC: Carlos, Gerard (Mata, 25'), Nacho, Ortiz, Faura, Bolaños, Maldo, Pol, Peralta, Tena i Èric. GOLS: 1-0 (11') Peralta. 2-0 (14') Maldo. ÀRBITRE: Garcia Fuster. T.G.: cap.
PRAT: Eric, Martí (Èric Ruiz, 27'), Carrasco, Castillo, Cazorla, Charly Ruiz, Oriol Molins, Juli, Llobet, Nacho i Sascha. PERALADA: Montero, Bonmatí (Borja, 33'), Romero, Mate, Pastor, Pons (Tidiane, 24'), Chacón, Guillem Cornellà (Marc Vila, 24'), Pol Compte, Cruz i Aleix. GOLS: 1-0 (38') Llobet. ÀRBITRE: Simón del Pino. T.G.: Charly Ruiz (Prat).
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)