2a divisió FEF

Un empat amb dos sabors

Reacció dels locals. L'Espanyol B iguala amb dos gols en els últims set minuts un 0-2 desfavorable contra un Lleida batallador, que va dominar en el primer temps però va cedir al final

lleida2

espanyol b2

L'Espanyol B i el Lleida van acabar el partit d'ahir amb el mateix botí però dues sensacions contraposades. El filial blanc-i-blau tenia el somriure de qui guanya alguna cosa, mentre que els de la Terra Ferma van tornar cap a casa amb el sentiment que havien deixat escapar dos punts. Sigui com sigui, el resultat va fer justícia al que es va veure sobre el camp, ja que cada equip va dominar una part.

En els primers quaranta-cinc minuts, el Lleida va ser amo i senyor de la pilota i va imposar el seu joc, acaparant la possessió i jugant amb criteri. Així, no va trigar gaire a avançar-se. Concretament, els 13 minuts que va necessitar Diego Sánchez per propiciar una errada defensiva aprofitada per Chamorro, que va batre Andrés amb sang freda. No gaire més tard, en el 21', el mateix davanter va marcar el segon, culminant una gran acció per la banda de Chupe. L'Espanyol B estava estabornit i només Pirulo va intentar-ho amb alguna acció que la rereguarda blava va deixar en no res.

Reacció blanc-i-blava

Després de la represa Lluís Planagumà sabia que havia d'avançar línies, i això és el que va fer. Així, el signe del partit va anar canviant a mesura que els minuts avançaven. Sobretot, arran de l'entrada de Carmona en el 55' i d'Iván Sales i Traoré en el 70'. Aquests moviments van desconcertar el Lleida, que va acabar cedint davant l'empenta blanc-i-blava. Carmona, que va ser l'home clau, va advertir Pau Torres amb dues bones accions. I qui avisa no és traïdor. El mateix futbolista va escurçar diferències en el 83' connectant amb precisió una centrada llarga i, quatre minuts després, va fer el 2-2 definitiu amb una altra rematada, aquest cop de cap. Al final, doncs, justícia: un punt per barba.

ESPANYOL B: Andrés, Rober, Raíllo, Duarte, Ángel, Marc Roca (Traoré, 70'), Luque (Iván Sales, 70'), Pol Llonch, Jairo, Mamadou (Carmona, 55') i Pirulo. LLEIDA ESPORTIU: Pau Torres, Pau Bosch, Raúl Fuster, Fragoso, Ekhi, Pedro Baquero, Diego Sánchez (Dídac, 89'), Albístegui, Miramón, Chupe i Chamorro (Osado, 76'). GOLS: 0-1 (13') Chamorro. 0-2 (21') Chamorro. 1-2 (83') Carmona. 2-2 (87') Carmona. ÀRBITRE: Rives Leal. T.G.: Als locals Traoré, Luque i Raíllo; i als visitants Pedro Baquero, Fragoso, Raúl Fuster i Albístegui. T.V.: Cap. PÚBLIC: Uns 800 espectadors.
Tot i que sumar és positiu, marxem dolguts: no hem sabut llegir el partit en la segona part
Imanol Idiakez
ENTRENADOR DEL LLEIDA
En el primer temps hem quedat tocats pel joc del Lleida, però després hem sabut reaccionar
Lluís Planagumà
ENTRENADOR DE L'ESPANYOL B
El resultat, tot i que al final hauríem pogut fins i tot marcar el tercer, és just: cada equip ha estat el dominador en una part