Barça

Els crits d'“independència”, silenciats

FIFA 15. Tal com va anunciar aquest diari la setmana passada, l'empresa que fabrica el famós videojoc s'ha fet enrere i, en la versió definitiva, que va sortir a la venda ahir, no es pot sentir el clam del Camp Nou en cada minut 17:14

Ho vam publicar dimarts de la setmana passada i ha quedat confirmat: en la versió definitiva del videojoc FIFA 15, que es pot comprar des d'ahir, no se senten els crits d'“independència” que sí se senten en la demo d'aquest simulador de futbol. Com vam explicar, la delegació d'Electronic Arts (EA) a Madrid va demanar a la seu central de la companyia, situada a Vancouver (Canadà), que s'eliminessin els crits independentistes de l'afició del FC Barcelona. Així ha estat i, finalment, el videojoc s'ha posat a la venda amb una edició de so diferent de la inicial.

Per tal de donar el màxim realisme al seu producte, l'empresa Electronic Arts va captar el so real dels estadis més importants del món, fet que va provocar que el clam independentista que se sent al Camp Nou en el minut 17:14 de cada partit quedés registrat i es pogués sentir en la primera versió del FIFA 15. El ressò mediàtic que ha tingut aquest fet, però, ha alarmat la seu d'EA a Madrid fins al punt de provocar la seva desaparició.

Altres elements que proporcionen una sensació de realisme màxim al FIFA 15 sí que s'han mantingut en la versió definitiva, com la sanció a Luis Suárez, que no estarà en la convocatòria del FC Barcelona fins que acabi el seu càstig, el proper 25 d'octubre.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)