Ciclisme

Adrià Moreno fa el salt

Ciclisme. L'olotí competirà la temporada que ve amb el conjunt britànic Starley Primal Pro Cycling Team, de categoria elit, que aspira a ser de categoria UCI Continental el 2016

Adrià Moreno (Olot, 23 anys) correrà la temporada que ve al Starley Primal Pro Cycling Team, una formació professional britànica que vol entrar a la categoria UCI Continental el 2016. El garrotxí hi arriba mitjançant l'acord del Controlpack, el seu equip aquest any, per convertir-se en filial de l'equip professional i que podria fer part del calendari estatal si bé Moreno començarà el 2015 amb el calendari britànic.

“Amb l'any que he fet a Espanya no m'ha sortit res i he hagut de fer les maletes per provar sort en un país amb més oportunitats”, afirmava ahir l'olotí, satisfet amb el fitxatge però que al mateix temps lamentava que els seus resultats no hagin estat suficients per trobar, aquí, l'oportunitat de córrer com a professional. Moreno, que va començar en el CC Infantil Olot, ha guanyat aquest 2014 la Volta a Lleida, la Volta a la Garrotxa i la Catalana. Un palmarès que completa amb cinc podis (Volta Lleó, GP Burjassot, Memorial Serrano d'Alcora) i 26 presències en Top-10 de diverses classificacions.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)