Girona

El Girona i l'Uni aposten pels valors

Compromesos. Els dos clubs gironins col·laboraran en ‘La grada suma', un projecte organitzat pel Consell Esportiu del Gironès que vol fomentar l'esportivitat a les graderies

El Girona FC i l'Spar Citylift Uni Girona van assistir ahir a la presentació del programa La grada suma, amb valors sempre guanyem!, un projecte organitzat pel Consell Esportiu del Gironès que neix amb l'objectiu de fomentar l'esportivitat a les graderies. Els dos clubs gironins seran a partir d'ara col·laboradors en aquesta iniciativa, en què ja hi ha 500 alumnes inscrits i set centres educatius diferents. La idea és que els estudiants dels centres adherits treballin diferents continguts sobre els valors i que es conscienciïn de l'actitud que s'ha de tenir en un esdeveniment esportiu. Llavors serà l'hora que els mateixos alumnes posin en pràctica tot el que han après assistint als partits de l'Uni i el Girona.

“És la primera vegada que el Consell treballa amb aquests valors, esperem que la xifra d'inscripcions augmenti”, va explicar Roser Estañol, consellera comarcal d'Esports, que tot seguit va cedir la paraula al president de l'Uni Girona, Llorenç Biargé, molt content de formar part de la iniciativa: “Quan se'ns va plantejar vam dir que sí de seguida, ens volem implicar en el foment d'aquests valors.” Per la seva banda, el president del Girona FC, Francesc Rebled, hi va afegir: “Intentarem posar en pràctica tota la teòrica, per al Girona els valors són fonamentals.” En el cas del Girona, l'acord per assistir als partits de Montilivi inclourà des del gener fins al juny.

A l'acte, que va tenir lloc al matí al Consell Comarcal del Gironès, hi van assistir dues jugadores de l'Uni, mentre que els futbolistes del Girona s'estaven entrenant.

ELS PROTAGONISTES

És la primera vegada que el Consell treballa amb aquests valors, esperem que la xifra d'inscripcions augmenti
Roser Estañol
consellera comarcal d'Esports
Quan se'ns va plantejar vam dir que sí de seguida, ens volem implicar en el foment d'aquests valors
Llorenç Biargé
president de l'uni girona
Intentarem posar en pràctica tota la teòrica apresa abans; per al Girona els valors són fonamentals
Francesc Rebled
president del girona
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)