Barça

Joan Vilà, un mestre torna al Barça

Anunci. Aviat es farà oficial la tornada al Barça de Joan Vilà, descobridor de Xavi Hernández i un dels formadors de futbolistes més importants del país. Integrarà un grup de tecnificació

Al marge de les circumstàncies que hagi envoltat el seu allunyament del Barça, era realment un contrasentit que un dels formadors de futbolistes més importants d'Europa i guru de l'estil del Barça no treballés per al club. Ben aviat es corregirà l'error amb la presentació de Joan Vilà com a nou tècnic de la casa.

Vilà va deixar el càrrec a la Federació Catalana de Futbol el 18 d'agost. I arribarà al club per formar part d'un centre de tecnificació que treballarà a les ordres d'Andoni Zubizarreta.

Vilà, descobridor de Xavi Hernández, no serà l'única incorporació d'aquest grup de feina.

Llicenciat en farmàcia i entrenador des del 1989, Vilà es va formar com a jugador al Barça i va integrar la primera plantilla entre els anys 1977 i 1979.

A la banqueta va entrenar totes les categories del Barça entre el 1987 i el 1997. Va entrenar el Barça C entre el 1997 i el 2001. Després va passar pel Mataró i el Granollers, fins que va anar a parar a la Federació Catalana de Futbol.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)