Barça

“1,6 milions de persones... Està tot dit”

Via Catalana. Pep Guardiola demana que es tingui en compte la gent que va formar part de la Via Catalana i felicita per la bona organització

Pep Guardiola va celebrar ahir la resposta de la societat catalana a la Via Catalana. L'entrenador del Bayern va donar suport a la iniciativa de l'ANC i, malgrat no poder-hi participar, va reclamar en una roda de premsa una resposta política. “Em sembla que si surten 1,6 milions de persones al carrer, amb això està tot dit. Són dos anys seguits que més d'un milió de persones són al carrer. Crec que al final qui mana és la gent, sempre hem pensat que els estaments oficials i els polítics estan al servei de la gent, i el més clar és això”, va dir.

L'exblaugrana va argumentar que “la gent demana poder expressar-se; que la gent que no hi està d'acord [amb la independència] pugui dir ‘no volem això' i la gent que vulgui això ho pugui expressar, també”. El de Santpedor va felicitar els organitzadors i va remarcar l'absència d'incidents i la transversalitat de la convocatòria: “He llegit que hi va anar una iaia de cent i escaig anys i nens pel carrer. Organitzar-ho així és per tenir-ho molt en compte.”

En l'aspecte esportiu, Guardiola va desestimar un possible fitxatge de Messi pel Bayern: “Fitxar Messi per una milionada? Segur que Hoeness mai m'ho oferirà, el Bayern no funciona així. A més, Messi és feliç a Barcelona.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)