Barça

El Barça no té intenció d'oferir la renovació a Alves

Futur. Després de set temporades al club, la junta directiva creu que l'etapa del brasiler com a blaugrana ja ha acabat tot i que continua sent el lateral dret titular de Luis Enrique

Ja som al mes de febrer i Dani Alves encara no sap on jugarà la temporada vinent, tot i que tot indica que no ho farà al Barça. El club blaugrana no podrà fitxar aquest estiu i la posició de lateral dret ofereix molts dubtes, però la junta directiva del Barça no té cap intenció d'oferir la renovació al brasiler tot i ser el lateral dret titular de Luis Enrique, que confia molt poc en els altres jugadors que poden ocupar la seva demarcació: Douglas, Montoya i Adriano.

La junta directiva del Barça creu que l'etapa de Dani Alves al club ja s'ha acabat. De fet, ja ho creia la temporada passada. Tenien la intenció de traspassar-lo, i el jugador va estar molt a prop del París SG, però les negociacions es van trencar i el brasiler va decidir complir l'any de contracte que li quedava. La directiva del Barça té tan clar que Alves no continuarà al Camp Nou que ja compta amb l'estalvi de la fitxa, bastant important, del lateral per rebaixar la massa salarial de la plantilla del primer equip, disparada els últims anys.

La directiva té clar que Alves ha de deixar el Barça després de set temporades, i és per això que no s'ha posat en contacte amb la representant del jugador, Dinorah Santana, exparella del futbolista i que aquesta mateixa setmana ha dit que la marxa del brasiler és molt probable. “No he parlat mai amb Bartomeu. Ningú del club s'ha posat en contacte amb mi, així que interpreto que el club no vol renovar Alves. El veig més fora que dins i hem de començar a escoltar ofertes”, explica Santana, que assegura que són més de dos i més de tres els clubs que s'han interessat per Alves, que marxaria del Barça amb la carta de llibertat.

El jugador no s'ha pronunciat encara sobre el seu futur, però sí que va explicar fa uns dies que ho donarà tot per l'equip fins que s'acabi la temporada i que acceptarà la decisió del Barça. El defensa brasiler sempre ha manifestat el seu desig de continuar vestint la samarreta blaugrana, ja que li agradaria seguir vivint a Barcelona per estar al costat dels seus fills.

El desig de Dani Alves, però, sembla difícil que es pugui complir. Només una petició de renovació de Luis Enrique podria fer canviar d'opinió la junta directiva, tot i que la decisió sembla bastant ferma.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)