Espanyol

Els rivals es desperten

Mercat blanc-i-blau. El West Ham apuja l'oferta pel central Nicolas N'Koulou, que, lliure de contracte, ha donat el sí a l'Espanyol procedent d'un Olympique de Marsella en crisi econòmica

Nicolas N'Koulou és un dels jugadors amb més pretendents del mercat. Molts equips li van al darrere i quan es va saber que l'Espanyol era qui tenia avantatge, els rivals s'han despertat. Així, el West Ham, una de les revelacions de l'última Premier League –va acabar setè–, li va fer arribar ahir una oferta temptadora per intentar que trenqui l'entesa amb el nou projecte blanc-i-blau. L'Espanyol, però, confia que el central camerunès mantindrà la paraula i que la setmana que ve el podrà presentar com a segon fitxatge de l'etapa Quique Sánchez Flores després del porter Roberto.

Nicolas N'Koulou era un dels defenses titulars a l'Olympique de Marsella, que passa una crisi econòmica que l'obliga a ingressar 25 milions en vendes aquest estiu. Pel central, però, no veurà ni un euro, perquè acaba contracte i s'aprofitarà de la nova escala salarial blanc-i-blava, amb un sou superior al milió i mig. A més del West Ham, té ofertes de la Roma, el Besiktas, la Lazio, el Sevilla i el Fenerbahçe, entre d'altres.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)