Més futbol

ASCENS A REGIONAL PREFERENT

Aixequen la camisa al Camprodon, que no puja

Després del 0-3 a casa, el Camprodon veia complicat l'ascens a preferent. El que no s'esperava ahir a Avià era que l'àrbitre i els seus assistents li aixequessin la camisa de manera tan clara. L'equip ripollès va jugar amb deu des del minut 37 i va veure, a més, com li anul·laven un gol després del polèmic 1-0. El 2-1 mantindrà l'equip de Manel Puigvert a primera regional i provoca que el Begur, tercer per la cua, baixi a segona regional. El Camprodon va començar bé i hauria pogut fer el 0-1, però el que va arribar va ser l'1-0 de Raül, que va marcar sobre la mateixa línia de gol sense que l'assistent veiés fora de joc. Més greus van ser les dues targetes grogues a Arimany (25' i 37'). Després de la represa, els col·legiats van invalidar l'1-1 d'Èric (52') per un fora de joc que no ho era. L'Avià va fer el segon, va rebre el 2-1 i al final és l'equip que puja.

AVIÀ
2
CAMPRODON
1
AVIÀ:
Daniel, Rossell, Planas, Baena, Abel, Huertas, Rubén (Ivan), David (Iglesias), Raül (Trulls), Viladomat (Perearnau) i Noguera (Ismael).
CAMPRODON:
Sala, Garriga (Plana), Guillamet, Prieto, Arimany, Calm, Maiki (Martí), Falguera (Òscar), Èric, Luque (Vila) i Ketxa.
GOLS:
1-0 (30') Raül. 2-0 (60') Abel. 2-1 (85') Calm.
ÀRBITRE:
Rodríguez Enrique.
T.G.:
Als locals Rosell, Baena, Rubén, Viladomat i Iglesias, i als visitants Sala, Garriga, Maiki, Èric, Luque, Ketxa, Plana i Martí.
T.V.:
Al visitant Arimany per dues grogues (37') i al tècnic del Camprodon, Manel Puigvert, amb vermella directa (45').
INCIDÈNCIES:
Unes 400 persones al camp de l'Avià, de gespa natural, irregular a la zona ampla. Al final del partit, un assistent, el que havia anul·lat un gol als ripollesos i n'havia concedit un de polèmic a l'Avià, va dedicar petons de burla als jugadors del Camprodon.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)