Que passi el següent

Fase d'ascens a 2a B. L'Olot recupera sensacions i goleja el Mairena, amb Vílchez ajudant des de la grada

MAIRENA1 (1)

OLOT4 (1)

L'Olot va derrotar el Mairena (4-1) i va segellar la seva classificació per a la tercera i última eliminatòria d'ascens a segona B. El conjunt dirigit pel tàndem format per Àlex Terma i Edu Vílchez es va cruspir un rival que no va poder fer res per evitar les diverses alternatives ofensives que ha demostrat durant tota la temporada.

Després d'una falta directa llançada pel visitant Gabri, en la que era la primera arribada del Mairena (6'), l'Olot va avançar-se en el marcador. Uri Santos condueix una pilota a la zona de tres quarts i veu la desmarcada de Carlos, que amb un toc suau i precís bat el porter Nico (9'). El municipal va esclatar d'alegria, sobretot perquè, vuit minuts després, Raúl Rodríguez va noquejar el Mairena amb un segon gol. Una altra vegada, Uri Santos, dels homes més incisius, va aprofitar una passada d'Hostench per centrar al segon pal, on Raúl, tot sol, només va haver d'empènyer la pilota dins la xarxa. El rival no va donar el braç a tòrcer i va gaudir d'alguna ocasió per retallar distàncies –una rematada al segon pal d'Ito (28') o una doble intervenció brillant d'Òscar Fornés a rematades de Gabri i Ito novament (38'). Abans del descans, quan semblava que els sevillans se sentien més còmodes sobre l'herba, va arribar la sentència de l'Olot. Francolí va aprofitar un rebuig al punt de penal, després d'una llarga jugada amb Hostench, immens en atac, i Uri Santos.

Amb la feina feta

Ja amb menys tensió, Uri Santos va fer pujar el quart gol. Una passada a l'espai de Carlos va ser definida a la perfecció pel petit atacant, que va enviar la pilota a la creueta ( 57'). Uri trobava així la recompensa del treball fosc que havia fet durant tot l'enfrontament. La fredor es va instal·lar de nou, ja que, dos minuts després (59'), Gabri, de falta, va fer el gol de l'honor dels visitants, que tot i perdre de manera àmplia mai van deixar de lluitar per un objectiu que minut a minut es convertia en una utopia.

OLOT: Òscar Fornés, Freixa, Serra, Peña, Hostench, Roger, Abel, Francolí (Roca, 86'), Raúl Rodríguez (Edile, 72'), Uri (Cristino, 79') i Carlos Martínez. MAIRENA: Nico, David Llano, Chía (José Carlos, 85'), Víctor Gago, Weto, Babiano (Rubio, 46'), Melchor, Fito, Ito (Antonio Vega, 58'), Paquito i Gabri. GOLS: 1-0 (9') Carlos. 2-0 (17') Raúl Rodríguez. 3-0 (42') Francolí. 4-0 (57') Uri. 4-1 (59') Gabri. ÀRBITRE: Carballán Valer. T.G.: A Freixa, Serra, Roger, Uri i Carlos de l'Olot, i a Babiano, Melchor i José Carlos del Mairena. PÚBLIC: 2.212 espectadors al municipal d'Olot.
Hem recuperat l'arribada que ens ha mancat en els últims partits. Seguim lluitant pel somni
Abel Solé
jugador de l'Olot
Tornem a ser en una final. Aquesta era una fase de pas, i ara ens ho tornem a jugar tot en dos partits