Territorial

El Prat certifica la seva condició de favorit

Torneig d'Històrics. Els potablava jugaran demà les semifinals gràcies a una victòria ‘in extremis' contra el Martinenc

PRAT1


santboià1


PRAT2


MARTINENC0


santboià0


martinenc0


Trio d'equips de segona B per a les semifinals dels Històrics, que ahir van tenir xocs força emocionants i dinàmics. El Prat, amb la seva victòria davant el Martinenc i després d'empatar contra el vigent campió, el Santboià, es va ficar a les semifinals, on espera el rival que surti avui entre l'Hospitalet, l'Ascó i el Júpiter.

El millor partit des que va començar el torneig va ser el que va obrir la jornada d'ahir, entre els homes d'Agustín Vacas i d'Alberto Fernández. Un preciós gol a l'equador dels 45 minuts de Fran Bea va avançar els potablava, que van veure com Márquez igualava el partit en una molt bona jugada per la banda.

En un sospir

Tot seguit, al Prat li va costar força entrar en el partit davant el Martinenc, de primera catalana. No va ser fins als dos últims minuts que Ignacio va obrir la llauna i Manu Balda va posar les coses difícils al Santboià, que havia de guanyar en el següent enfronament per dos de diferència contra el Martinenc. Ni un gol, van aconseguir anotar els santboiencs, que es queden sense reedició del campionat aconseguit el 2012.

PRAT: Toni, Sierra, Rafa Murillo, Vivó, Lucas, Sebas, Artabe, Granell, Rosillo, Matas i Víctor. MARTINENC: Carulla, Rueda, Alburquerque, Diego, Dani Acosta, Alberto, Casanovas, Pitu, Vinuesa, Raúl i Juanlu. GOLS: 1-0 (45') Rosillo. 2-0 (46') Manu. ÀRBITRE: Ricard Vidal. T.G.: Al pratenc Fernando.
PRAT: Guille, Sierra, Eloy, Vivó, Lucas, Artabe, Sarmiento, Fernando, Manu, Fran Bea i Oribe. SANTBOIÀ: Hugo, Roberto, Javi, Márquez, Dani Iglesias, Heredia, Luque, Sergio Urbano, Jordi Martínez, Álex Fernández i Aiham. GOLS: 1-0 (19') Fran Bea. 1-1 (30') Javi Márquez. ÀRBITRE: Carlos Rodríguez.
SANTBOIÀ: Héctor, Alberto, Dani Iglesias (Javi Calvo, 23'), Àlex, Oriol Albert, Heredia (Àlex Fernández, 23'), Eloi, Raül, Óscar, Gerard i Dani Luis. MARTINENC: Carulla (Sergio Cano, 17'), Joan, Alburquerque, Hinojosa, Dani Acosta, Alberto, Isma, Pitu (Manel, 21'), Vinuesa, Raúl i Joel. ÀRBITRE: Carlos López.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)