Més futbol

La tercera eliminatòria de la copa, definida

Copa Catalunya. El sorteig es va fer ahir a la seu de la FCF i entre els emparellaments destaca un Ascó-Nàstic i un Figueres-Palamós

Els nou equips de segona divisió B i tercera que continuen vius en la competició van saber ahir quin seria el seu rival en la tercera eliminatòria de la copa Catalunya. El sorteig, que de nou va estar dirigit segons la proximitat geogràfica dels clubs participants, va deixar alguns duels interessants, com per exemple un derbi empordanès entre el Figueres i el Palamós, pocs dies després que els palamosins hagin guanyat en lliga a Vilatenim, o un duel entre un dels conjunts més en forma aquest començament de curs, l'Ascó, contra el Nàstic. El Cerdanyola rebrà el Rubí en el duel vallesà, i la Muntanyesa mesurarà les seves forces contra l'altre supervivent de segona divisió B, el Prat. El sorteig també va determinar que l'equip que queda exempt en aquesta fase de la competició catalana és el Castelldefels.

Els partits de copa Catalunya d'aquesta tercera eliminatòria es jugaran el dimecres 9 d'octubre, i l'endemà, el dia 10, es farà el sorteig on ja prendran part els dos equips catalans de segona divisió A, el Sabadell i el Girona.

ELS PARTITS

COPA CATALUNYA
Dimecres 9 d'octubre
Ascó-Nàstic
Figueres-Palamós
Cerdanyola-Rubí
Muntanyesa-AE Prat Castelldefels: queda exempt
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)