2a divisió FEF

Una etapa fugaç

2a divisió B. Martín Posse és el primer tècnic del grup que marxa: ha estat durant 101 dies a l'Hospitalet

Tres mesos, una setmana i dos dies. Aquest és el període de temps exacte en què el tècnic argentí Martín Posse ha estat al capdavant de l'Hospitalet. L'exjugador de l'Espanyol, entre d'altres equips, va presentar diumenge la dimissió després d'empatar contra el Llevant B –cuer– a la Feixa Llarga. El mister, que és el primer que diu adéu abans d'hora en el grup 3, tanca una breu etapa de 101 dies en què l'equip riberenc ha estat incapaç de vèncer cap partit sobre la gespa. Una llosa massa gran per a un bloc que la temporada passada va acabar campió i va quedar a un sol pas de l'ascens a segona A.

La barreja amb què ha topat Posse –els records d'una temporada per emmarcar, un bloc renovadíssim i una arrencada en punt mort– ha acabat forçant-lo a dir adéu. Ho farà deixant l'equip en la dissetena posició, amb tan sols un punt més que l'últim. I és que els riberencs només n'han aconseguit 5. Una bona part del botí, a més, van obtenir-la en la primera jornada, en un partit que van empatar contra el València Mestalla però que van impugnar amb raó per alineació indeguda.

El mateix Martín Posse, tot just després de comunicar que no continuaria, va atendre els mitjans a la sala de premsa de la Feixa Llarga. L'argentí, tocat, es va voler quedar amb la part bona de tot plegat. “Marxo amb el suport del president, el secretari tècnic i els jugadors, i amb la sensació que ho he donat tot”, va dir l'argentí, que hi va afegir: “Això em fa créixer com a entrenador. Aquestes són situacions que succeeixen, i jo les he de passar ara. No decauré perquè confio en les meves condicions i continuo creient en la meva manera de veure el futbol.”

El relleu pot arribar avui

El secretari tècnic de l'Hospi, Quique Cárcel, ja s'ha posat a treballar per trobar un substitut a Martín Posse. El barceloní va tenir ahir una llarga jornada de feina i avui té previst decidir qui suplirà el tècnic argentí, ja que la plantilla no torna a la feina fins demà. Hi ha bastants candidats a la banqueta de la Feixa Llarga, tot i que pel perfil que busca n'hi ha un parell que podrien tenir cert avantatge. Es tracta del també argentí Gustavo Siviero, que la temporada passada va dirigir el Múrcia (2a A) les primeres 24 jornades, després d'estar dos cursos a l'Atlètic Balears, i de Kiko Ramírez, que havia entrenat amb èxit la Pobla de Mafumet i va estar al capdavant del Nàstic en el primer tram del curs 2012/13.

D'altra banda, Josep Maria Nogués i el tàndem que formen Albert Càmara i Pepe Delgado també tenen sintonia amb Quique Cárcel.

5
punts
ha sumat: 2 empats i un triomf als despatxos contra el Mestalla.
17è
classificat
és l'Hospitalet. Per sota hi ha l'Ontinyent, el Badalona i el Llevant B.
Això em fa créixer com a entrenador. No decauré, perquè confio en les meves condicions
Martín Posse
entrenador de l'hospitalet
2
empats
i 2 derrotes són els números dels riberencs a la Feixa Llarga.
0
victòries
en la lliga –sobre la gespa– és el bagatge de Posse amb l'Hospitalet.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)