3a divisió FEF

Edu Vílchez, des de zero

Agafa les regnes. El Figueres presenta el tècnic vallesà, que arriba al club amb ganes d'instaurar un estil atractiu i vistós amb l'objectiu d'aconseguir triomfs de forma immediata

Eduardo Vílchez va ser presentat a l'estadi de Vilatenim com a nou entrenador del Figueres. El tècnic vallesà es va mostrar il·lusionat amb l'etapa que enceta en el conjunt alt-empordanès i convençut de poder capgirar la situació preocupant de mals resultats que ha provocat la destitució de Francesc Cargol com a tècnic figuerenc. Vílchez firma fins al final d'aquesta temporada i arriba a l'entitat figuerenca acompanyat d'Enric Hernández com a segon entrenador i, alhora, preparador físic del primer equip de la Unió. “La manca de victòries ens ha obligat a canviar d'entrenador. L'Edu s'adapta a la perfecció a l'ideal de tècnic que buscàvem perquè disposarà d'un perfil de jugadors que coneix i que s'adapta als seus mètodes, perquè coneix el club, el nostre camp i la categoria i perquè aportarà una idea de joc vistós, el que realment volem”, afirmava el director esportiu del Figueres, Adam Fontes, en la presentació de l'exentrenador de l'Olot, el Palamós i el Peralada, Eduardo Vílchez.

Convençut, com sempre, del discurs que aplica en els seus arguments futbolístics, Edu Vílchez va explicar que l'objectiu prioritari d'entrada és l'adaptació del seu estil característic de joc a la plantilla que té: “Vull que la meva idea es reflecteixi al camp. El joc amb la pilota i el treball al voltant d'aquesta és la prioritat. Espero que la gent vegi un joc atractiu i que se sentin orgullosos de nosaltres, i vinguin al camp, és clar”, deia Vílchez, que insistia: “Al jugador que vulgui jugar en el meu equip no l'ha de cremar la pilota.”

El flamant entrenador del Figueres va defugir parlar del seu antecessor en el càrrec. De fet, el vallesà va reclamar un compte des de zero coincidint amb la seva entrada al club: “Espero que s'estableixi un tall amb els jugadors i l'entorn des del minut u per oblidar el que s'ha fet malament i pensar en el que ve. Està de moda el partit a partit i aplicarem aquesta fórmula ja que queden 30 partits de lliga i som a temps de tot amb molt de treball”, explicava Vílchez, que interpel·lat sobre la rivalitat que mantenia amb el Figueres en la seva època de jugador amb el Palamós va aclarir: “Estic encantat de ser aquí i me n'alegro que m'hagin trucat. No puc amagar que sóc soci del Palamós i ara ho seré del Figueres, espero, per molt de temps. He percebut estima per part de tothom des del primer instant; per a mi, el més important”, comentava amb la mà al cor Edu Vílchez, que ahir ja va dirigir els seus jugadors en la sessió d'entrenament de la tarda i diumenge que ve ja s'asseurà a la banqueta figuerenca al municipal de Guinardó, contra el Martinenc (12 h).

Per a nosaltres ha estat traumàtic prescindir de Cargol, però els resultats, en el futbol, manen
José Antonio Revilla
president del figueres
Al jugador que vulgui jugar no l'ha de cremar la pilota. Som a temps de tot, queden 30 partits
Edu Vílchez
Entrenador del figueres
Vull que la meva idea es reflecteixi al camp. El joc amb la pilota i el treball al voltant d'aquesta és la prioritat. Espero que la gent vegi bon joc

Revilla fa tard per una reunió a l'Ajuntament

Una de les anècdotes de la presentació d'Edu Vílchez com a nou entrenador del Figueres va ser l'absència en bona part de l'acte del president del Figueres, José Antonio Revilla. El màxim mandatari era en una reunió amb l'Ajuntament de la localitat per tractar de la concessió de Vilatenim, algunes millores i obres que s'han de fer a les graderies del gol, i l'habilitació d'un local cobert a l'exterior per fer més còmoda l'estada dels pares dels jugadors del futbol de base en les esperes al final dels entrenaments corresponents al camp.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)