3a divisió FEF

Tarda rodona per al Júpiter

Torneig d'Històrics. L'equip grisgrana obté el bitllet per a la semifinal gràcies al triomf contra el Cornellà

vilafranca0


VILAFRANCA0


júpiter2


júpiter0


CORNELLÀ1


cornellà1


El Júpiter va rememorar ahir vells temps obtenint el bitllet per a la semifinal del Torneig d'Històrics, un fet que tenia el darrer precedent en l'any 2001. Els grisgrana, que enguany han tornat a tercera, van empatar amb el Vilafranca en el primer partit i, en l'últim, es van imposar al conjunt de més categoria: el Cornellà. Abans, els verds havien fet els deures imposant-se al Vilafranca.

Com és habitual en els partits en aquests moments de l'any, en què els automatismes estan en estat de gestació i la càrrega física genera algunes imprecisions, en el primer partit es van veure ben poques ocasions de perill i cap gol. D'arribades clares, n'hi va haver només una, que va sortir de les botes de Kuku. El davanter del Júpiter se'n va anar per velocitat i va batre Kilian. Llavors, però, va aparèixer Marcos Gudies, que va salvar sobre la mateixa línia de gol. Per part del Vilafranca hi va haver bons detalls d'alguns dels nous jugadors, com Bueno i Sergi Moreno, però va faltar precisió.

En el segon partit, la tònica va ser similar, tot i que hi va haver alguna aproximació més. Primer va avisar David Garcia amb una gran rematada de cap que Miguel, volant, va refusar (7'). Tres minuts després, va arribar la rèplica, quan Maldonado es va plantar sol davant Toni. El futbolista quadribarrat, però, va enviar la pilota al pal. El partit, amb tot, es va decidir en el minut 36, després que Bartu aprofités una badada defensiva per rematar dins l'àrea petita una assistència de Karim.

En l'enfrontament decisiu, el Cornellà no va poder imposar els seus galons i va sucumbir davant un Júpiter més inspirat. Els barcelonins van obrir la llauna amb un bon xut creuat de Pau (10'), fet que va fer despertar els de Jordi Roger. Els verds, de fet, van empatar en el 28 amb una rematada de córner d'Antonio, tot i que l'alegria només els va durar dos minuts, que és el temps que va necessitar Kuku per assistir Pau. El grisgrana, molt inspirat, no va fallar i va marcar el gol que va decidir.

JÚPITER: Víctor; Adrià, Sergi, Ahufinger, Manu; Mika; Mechi, Alex, Santolalla, Juan; i Kuku. VILAFRANCA: Kilian; Arnau, Marcos Gudies, Aitor Casas, Alex Illoie; Bueno, Medina, Fran (Eric, 24'); Stephan Burlutskiy, Sergi Moreno i Gestí. GOLS: Durant el partit no n'hi va haver. En els penals van quedar 2-3. ÀRBITRE: Jacas Puig. T.G.: A Ahufinger i a Mika, del Júpiter; i Álex Illoie, del Vilafranca.
CORNELLÀ: Toni; Joel, Borja, Pelegrí, Karim; David Garcia, Chemi, Gómez, Nicolás; Bartu i Enric Gallego. VILAFRANCA: Miguel Ramos; Fermí, Castillo, Fontanils, Guti; Merchán, Maliev, Bueno (Arnau, 30'); Maldonado, Sergi Moreno i Santi Triguero. GOLS: 1-0 (36') Bartu. ÀRBITRE: Mancera Antón. T.G.: No va mostrar cap amonestació.
Avui (grup 2)
18 h
Granollers - Europa
19 h
Badalona - perdedor
20 h
Guanyador - Badalona
Demà (grup 3)
18 h
Sants - Rubí
19 h
Sant Andreu- perdedor
20 h
Guanyador - Sant Andreu
Dijous (grup 4)
18 h
Martinenc - Muntanyesa
19 h
L'Hospitalet - perdedor
20 h
Guanyador - l'Hospitalet
Dissabte
18 h
Júpiter - guanyador 2
20 h
Guanyador 3 - guany. 4
Diumenge
19 h
Final
CORNELLÀ: Marcos; Pere, Borja, Isaac, Pulido; Jaume, Antonio, Víctor, Gómez (Pau López, 15'); Bartu i Enric. JÚPITER: Jesús Unzué, Adrià, Sergi (Ahufinger, 16'), Reina, Santolalla; Mika (Jay, 34'); Josu, Anas, Vives, Pau; i Kuku (Álex, 42'). GOLS: 0-1 (10') Pau. 1-1 (28') Antonio. 1-2 (30') Pau. ÀRBITRE: López Carballo. T.G.: A Adrià, del Júpiter.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)