Cano aferma el Granollers en la promoció d'ascens

Baixes. Els vallesans se sobreposen a les absències de dos homes clau: Suárez i Gil

GRANOLLERS 2 FIGUERES 1

GRANOLLERS: Ortega; Duran (Hèctor, 65'), Bellavista, Zamorano, Valls, Burgos (Cano, 52'), Vila (Mora, 75'), Martínez, Bauli, Riki i Didi. FIGUERES: Gallego; Quimo, Varese, Chicho, Sergio Romero, Ferran Grau (Serramitja, 75'), Pedro, Roger Vidal, Casanova (Revert, 65'), Venzal i Ritxi (Cunill, 46'). GOLS: 1-0 (46') Didi. 1-1 (47') Roger Vidal. 2-1 (78') Cano. ÀRBITRE: Raúl Calle. T.G.: Als locals Didi, Duran i Bauli i al tècnic Albert Garcia; al visitant Ferran Grau. T.V.: Al visitant Chicho (41) per doble groga. PÚBLIC: Uns 300 espectadors. COMENTARI: El Granollers va obtenir una victòria vital per afermar-se en les posicions de promoció guanyant el Figueres, que tenia una bona oportunitat per enganxar-s'hi. Els d'Albert Garcia, a més, ho van fer amb la baixa de dos homes clau (Suárez i Gil) i sobreposant-se a l'empat del Figueres després d'un inici de segon temps boig. La primera part gairebé no va tenir acció i el partit va quedar marcat per l'expulsió vora el descans de Chicho. Només sortir dels vestidors, una jugada per la dreta va acabar als peus de Didi, que va anotar el primer gol local. Però la resposta va ser immediata, en una jugada calcada. A partir d'aquí, l'entrada de Cano va resultar clau, perquè el davanter, tocat físicament, va anotar el gol de la victòria creuant davant Gallego.