A la Bòbila no hi ha crisi

Torna la victòria. Els blaugrana tanquen una mala ratxa de quatre partits sense guanyar i escalen fins a la segona posició

El Gavà es refà de la mala dinàmica (tot l'octubre sense vèncer), escala una posició i es col·loca segon en el duel directe de la promoció d'ascens contra el Granollers. Cazorla va sentenciar el partit amb un gol només de començar la segona part que va ser un punt d'inflexió d'un partit força obert. En el primer temps, tots dos equips van gaudir de força ocasions. Àlex Cano va tenir la més espectacular, amb una cavalcada des del mig del camp que el va deixar sense força a l'hora de marcar. En el segon temps, el gol de Cazorla, rematant en el segon pal una centrada, va canviar totalment el partit malgrat que Niko Kata va estar a punt de fer el segon instants després. El Granollers va fer un pas endavant, que es va accentuar a mesura que van anar passant els minuts, i va tenir un parell d'oportunitats clares per fer l'empat. Bauli i Eloi van obligar a actuar Èric Alcaraz i la defensa gavanenca per mantenir el resultat.

GAVÀ 1 GRANOLLERS 0

GAVÀ: Èric, Joel (Jaime, 60), Roger, Pujol, Cazorla, Pla, Chirri (Cervantes, 68'), Iu, Raíllo, Niko Kata i Cano GRANOLLERS: Ortega, Duran (Gerard, 65'), Suárez, Eloi, Sergi Valls, Hèctor (Marc Burgos, 74'), Ferran Vila (Bauli, 52'), Roger, Cano, Riki i Didi GOLS: 1-0 (49') Cazorla ÀRBITRE: Congost Larrosa. Al local Cervantes i al visitant Didi. T.V.: Al local Iu (88'), per doble groga PÚBLIC: uns 300 espectadors al Narcís Sala