El Granollers torna a la zona de promoció guanyant al Morell

Al principi i al final. Els d'Albert Garcia no van patir gaire marcant al 5' i al 82'

MORELL 0 GRANOLLERS 2

GRANOLLERS: Ortega; Sergi Valls, Ramon Suárez, Zamorano, Font, Roger Martínez, Vila (Héctor. 66'), Riki, Cano (Burgos, 69'), Bauli (Mora, 84') i Didi. MORELL: Miki, Adri (Saddik, 77'), Miranda, Sangrà, Julbe, Prince (Domènec, 65'), Xavi Jaime (Sellarès, 77'), Oribe, Samu, Bicho i Roca. GOLS: 1-0 (5') Didi. 2-0 (82') Zamorano. ÀRBITRE: Llopart Carbó. T.G.: Als locals Roger Martínez, Cano, Burgos i Zamorano; als visitants Bicho i Sangrà. PÚBLIC: 350 espectadors al municipal del Carrer Girona. COMENTARI: El Granollers torna a colar-se en la promoció d'ascens gràcies a una treballada victòria contra el Morell que es torna a enfangar en les posicions compromeses de la taula. Els locals van sortir més endollats que el filial del Reus gràcies a la diana en un córner molt tancat de Didi només començar. El conjunt vallesà va tenir el domini de la pilota tot i que no va generar gaire perill en la primera part. En el segon temps, el Morell va agafar les regnes del partit i va tenir un parell d'ocasions que van activar Ortega. Els d'Albert Garcia van intentar sentenciar en el contraatac però la diana final va tornar a arribar en una pilota aturada: un córner, després de diversos rebots, va anar a parar a Zamorano que va fer el segon. En els darrers minuts, el Morell hagués pogut apropar-se al marcador en dues oportunitats però li va faltar punteria.