El Granollers s'aprofita de les debilitats del Terrassa

‘Maneta' al carrer Girona. L'equip d'Albert Garcia s'adapta a les característiques dels de David Pirri i, a còpia de joc directe, acaba golejant

El duel vallesà del carrer Girona va acabar amb una contundent victòria del Granollers, que ha fet de la seva capacitat d'adaptació al joc dels rivals una virtut i ahir va acabar etzibant una maneta al Terrassa, massa tou en defensa. Tot i que els vermells van acaparar la possessió de la pilota durant tot el primer temps i van disposar de la primera arribada, el matí d'inspiració de Bauli els va condemnar. I és que ell va ser l'encarregat de marcar les primeres dues dianes del partit. Ja en el minut 32, el davanter va rebre una pilota llarga, va guanyar-li la disputa a Peña i va batre Barragán amb un xut que va passar per sota les cames del porter. En la següent acció va passar el mateix: Bauli va anticipar-se al central del Terrassa i va fer el segon gol del matí, amb el qual es va arribar al descans.
Rigor i inspiració
Poc després de la represa, David Pirri va substituir els dos centrals i va passar a jugar amb una defensa de tres. El moviment, però, no li va sortir bé, ja que un minut després del canvi, Ferran Vila va aprofitar una passada pel carril del mig per batre Barragán amb un xut que va entrar per l'escaire. El 3-0 va deixar tocat el Terrassa, que va pagar la davallada anímica i va acabar encaixant dos gols més. Bauli va fer el seu hat-trick amb una precisa rematada de cap, mentre que Pedro Bilbao va tenir el seu debut somiat. Va entrar al camp en el 73' i, sis minuts després, va tallar una pilota de Barragán i el va superar amb una bona vaselina.

TERRASSA 0 GRANOLLERS 5

GRANOLLERS: Ortega, Valls, Suárez (Duran, 59'), Bellavista, Font, Hèctor, Ferran Vila (Pedro Bilbao, 73'), Ricky, Bauli (Mora, 64'), Roger Martínez i Didi. TERRASSA: Barragán, Chele, Jou (Miki, 50'), Peña (Montero, 50'), Javi González, Adri (Uri Serra, 59'), Maldonado, Güell, Òscar, Boniquet i De la Torre. GOLS: 1-0 (32') Bauli. 2-0 (33') Bauli. 3-0 (51') Ferran Vila. 4-0 (56') Bauli. 5-0 (79') Pedro Bilbao. ÀRBITRE: Guijarro Álvarez. T.G.: Als locals Roger Martínez, Hèctor i Duran; i als visitants Peña, Maldonado, Javi González, De la Torre i Òscar. T.V.: Cap. PÚBLIC: Uns 400 espectadors.