futbol català

tercera divisió

L'Europa assegura el tercer lloc i condemna el Granollers

Els últims minuts, decisius. Els vallesans mantenen opcions de permanència sempre i quan els salvi algun ascens d'algun equip de tercera

L'equip gracienc es va treure l'espineta després de dues setmanes sense vèncer i va segellar la promoció d'ascens vencent el Granollers. Els vallesans, en canvi, seran els primers afectats pels descensos compensats. Sense pressió, l'equip d'Albert Poch va encarrilar la victòria en la primera meitat amb un gol d'Alex Poves en el minut 18. El davanter va aprofitar una errada del porter visitant per empènyer la pilota al fons de la xarxa, després d'un retall de qualitat. Els graciencs van mantenir el domini de la pilota davant d'un Granollers que esperava una oportunitat al contraatac. En la segona part Poves podria haver eixamplat distàncies en una acció clamorosa que Ortega va aconseguir desviar en última instància. En el minut 65, els granollerins van igualar per mitjà de Carlos Cano, que va fer valer el seu olfacte golejador per caçar una pilota dins l'àrea, sense oposició, i posar l'1-1 en el marcador. Amb el gol, l'equip vallesà es va carregar de moral i va cercar l'èpica per fer un segon gol, que els hauria donat més vida. Tot i això, els escapulats volien tancar el campionat amb bon sabor de boca i van anar a buscar els tres punts. En el 79, Ramon Rovira va aprofitar una pilota dins l'àrea per fer el 2-1, i Nils, en l'afegit, de falta, va fer el 3-1 amb una definició espectacular.

GRANOLLERS1
EUROPA3

EUROPA: Fer, Dot (Nils, 76'), Cano, Alberto, Rubi, Gabriel Vidal, Padilla, Guzmán (Javi Iglesias, 87'), Montoro (Abel Rita, 63'), Rovira i Poves. GRANOLLERS: Ortega, Aitor, Ramon, Roger, Font, Eloi, Ferran Vila (Pedro Bilbao, 46'), Héctor (Roger Mora, 61'), Riki (Bauli, 39'), Álex i Cano. GOLS: 1-0 (18') Poves. 1-1 (65') Carlos Cano. 2-1 (79') Rovira. 3-1 (91') Nils. ÀRBITRE: Romero Freixas. T.G.: al local Oriol Dot; i als visitants Riki, Héctor, Eloi i Carlos Cano. TV.: Als visitants Bauli (82') i Font (90'), per doble targeta groga. PÚBLIC: Uns 600 espectadors.