2a divisió FEF

L'Hospitalet inicia la defensa del seu títol

Torneig d'Històrics. Avui arrenca la XXXI edició del torneig amb el triangular entre els riberencs, vigents campions, el Vilafranca i el Sants

Arriba l'agost i com cada any, ja en fa trenta-un, arriba també el torneig de referència de l'estiu al futbol català: l'Històrics. Un torneig que arrencarà avui amb el grup 1, format pel Sants, el Vilafranca i l'Hospitalet i acabarà diumenge amb la gran final.

Amb el format habitual de triangular en la fase de grups i semifinals i final el cap de setmana, pel Guinardó hi desfilaran al
llarg de la setmana dotze equips de segona B (els quatre caps de sèrie: l'Hospitalet, el Gavà, el Badalona i el Cornellà), tercera (el Vilafranca, la Muntanyesa, el Júpiter, el Sant Andreu, el Castelldefels i l'Europa) i dos de primera catalana (el Sants i l'amfitrió, el Martinenc).

En la jornada inaugural, l'Hospitalet, amb un equip encara a mig fer, començarà la defensa del títol aconseguit l'estiu passat en què es va proclamar campió de l'Històrics per primera vegada en la història. Divendres es viurà l'única jornada de descans per evitar que cap equip hagi de jugar tres dies seguits i el cap de setmana serà el torn dels quatre vencedors en la fase de grups. Un any més, gràcies a un acord amb la federació, els equips classificats per a les semifinals que també hagin passat eliminatòria en la copa Catalunya podran ajornar el seu partit de copa.

Dilluns (grup 1)
L'Hospitalet, Vilafranca i Sants
Dimarts (grup 2)
Gavà, Muntanyesa i Júpiter
Dimecres (grup 3)
Badalona, Sant Andreu i Castelldefels
Dijous (grup 4)
Cornellà, Europa i Martinenc
Dissabte
Semifinals
Diumenge
Final
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)