Territorial

ESPORTS

FUTBOL

El Vilafranca no perd la forma

Torneig d'Històrics. Els del Penedès van ser millors i van aconseguir la classificació per a les semifinals

Després de derrotar el Reus a la copa Catalunya, el Vilafranca continua avisant per a la temporada vinent amb una merescuda classificació per les semifinals de Torneig d'Històrics. El degà penedesenc va passar l'eliminatòria gràcies a la victòria contra el Sants i a un patit empat contra l'Hospitalet, i espera el rival que sortirà dels triangulars d'avui.

En el primer partit, els d'Ivan Moreno van passar per sobre del Sants. Josu, el més destacat, va avisar al començament amb un llançament de falta que va fer volar Yamandú (8'). Uns minuts més tard, Faura va replicar amb un lliure directe, però a partir d'aquí el Sants va desaparèixer. Josu va fer el primer després d'una passada en profunditat que el va deixar sol davant el porter rival (27') i, sis minuts més tard, Boira va sentenciar després d'una bona jugada de Josu.

Sense gairebé opcions per classificar-se, els santsencs s'enfrontaven amb l'Hospi. I en un partit molt ensopit, els riberencs es van endur la victòria gràcies a una errada del porter Biel que va aprofitar Llaneza per marcar a plaer (19'). Uns minuts abans, el porter blanc-i-verd havia fet una bona aturada en una rematada de cap de Galle, i a les acaballes, Mulero va tenir la millor oportunitat dels barcelonins, però el seu xut va sortir lleugerament desviat.

A prop de la remuntada

En el partit decisiu, amb un Hospi ple de jugadors a prova, un començament fulgurant del Vilafranca va deixar el desenllaç encarrilat. Triguero i Oribe van obrir la llauna als vuit minuts. Però, tot i la patacada, els d'Ismael Garcia van reaccionar per mitjà de Teo Tirado. L'atacant, incorporat ahir, va batre Miguel Ramos amb una rematada de cap al minut 23 per tornar a posar l'Hospi en el partit, i dotze minuts després el mateix jugador va aprofitar un llançament de falta al travesser per transformar el rebuig en l'empat. Amb el 2-2, l'Hospi en feia prou amb un gol per classificar-se, però tot i intentar-ho en els darrers deu minuts no va aconseguir fer el tercer i el Vilafranca es va convertir en el primer semifinalista del torneig.

SANTS: Yamandú, Aleix Ferre, Kobayasi, Alberto, Roger, Faura, Gaudioso, Forcadell, Gala, Òscar i Navarro. VILAFRANCA: Kilian, Marwan, Arnau, Medina, Guti, Jaume Jordi, Gerard Boira, Guzman, Òscar, Bernat i Josu. GOLS: 0-1 (27') Josu. 0-2 (33') Gerard Boira ÀRBITRE: Moreno Villaécija. T.G.: Cap.
Avui (grup 2)
18 h
Júpiter - Muntanyesa
19 h
Gavà - perdedor
20 h
Guanyador - Gavà
Demà (grup 3)
18 h
Castelldefels - St. Andreu
19 h
Badalona- perdedor
20 h
Guanyador - Badalona
Dijous (grup 4)
18 h
Martinenc - Europa
19 h
Cornellà - perdedor
20 h
Guanyador - Cornellà
Dissabte
18 h
Vilafranca - guanyador 2
20 h
Guanyador 3 - guany. 4
Diumenge
19 h
Final

VILAFRANCA2

VILAFRANCA: Miguel Ramos, Arnau, Fonta i Castillo, Via, Òscar (Boira, 36'), Josep Díez, Medina (Guzman, 26'), Josu (Bernat, 26'), Oribe i Santi Triguero. L'HOSPITALET: Oliveros, Teo, Castell, Lucas (Juste, 19'), Saúl, Jandro, Zamora, Nacho Llaneza (Lozano, 19'), Bueno (Pacheco, 19'), Sergi Mut i Tabala. GOLS: 1-0 (6') Santi Triguero. 2-0 (8') Oribe. 2-1 (23') Teo. 2-2 (35') Teo. ÀRBITRE: Martín Varars. T.G.: Cap.
L'HOSPITALET: Oliveros, Círia (Teo Tirado, 12'), Castell, Lucas, Saúl, Sergi Mut, Zamora, Jandro, Nacho Llaneza, Bueno i Garre. SANTS: Yamandú (Biel, 6'), Andreu, David Cura, Arnau, Picolo, Brandy, Aleix, Mulero, Guillem, Geri i Beja (Marc, 31'). GOLS: 1-0 (19') Llaneza. ÀRBITRE: Carrasco Vacas. T.G.: A Andreu, del Sants.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)