ACB

ACB

DKV JOVENTUT

Marcel Riera presidirà Baspenya, el principal accionista del Joventut

Té 54 anys, més de 40 de soci, exregidor d'Esports i excandidat a l'alcaldia de Badalona

La delicada situació que viu el Joventut pot tenir dimecres un punt d'inflexió perquè s'ha de decidir qui és el nou president de Baspenya, el grup majoritari d'accionistes del Joventut (tenen el 23,8% de les accions) i qui acceptarà el repte de tirar endavant la nau verd-i-negra en el pitjor moment econòmic de l'entitat. Lluís Conesa va deixar la presidència fa un mes després de 28 anys en el càrrec, i va arribar a presidir a la vegada el club i la SAD, i era el màxim responsable del club en l'any de la consecució de la copa d'Europa (1994). El més que probable nou màxim responsable de Baspenya serà Marcel Riera, badaloní de 54 anys, més de 40 com a soci del Joventut, exregidor d'Esports i excandidat a l'alcaldia de la ciutat badalonina com a representant de Convergència i Unió. Tot fa preveure que en l'assemblea que es farà dimecres al Palau Olímpic només es presentarà una candidatura, que és la que formen Marcel Riera, Bonifacio Lozoya, Xavier Padrós, Jordi Ballesteros Ventura i Antoni Teixidó. Tot i que Marcel Riera no s'ha volgut pronunciar sobre aquesta possibilitat, l'objectiu que s'ha marcat aquesta candidatura és revitalitzar Baspenya, que assumeixi més responsabilitats, intervenir en el Joventut, ratificar els gestors del club fins que s'aixequi el concurs de creditors i mirar d'eixugar el deute. El primer que farà aquest grup una vegada es confirmi aquesta hipòtesi és reunir-se amb els gestors del club per fer un plantejament pressupostari per a la temporada vinent, perquè és urgent. Baspenya és qui ha de decidir qui succeirà també Villacampa quan aquest plegui.

Baspenya és una societat que es va fundar amb la missió que no vingués cap milionari i es pogués endur el club lluny de Badalona. Es pot dir que el que decideix aquest grup va a missa.

La Penya, en mans de Savic pel patrocinador

El Joventut continua treballant per superar tots els problemes econòmics que arrossega per intentar salvar la situació crítica que viu la Penya. A tot plegat el patrocinador en l'última dècada, DKV Seguros, ja va anunciar fa temps que aquest era el seu últim any posant el seu nom en el club. És per això que l'entitat ha estat trucant a portes per intentar trobar un patrocinador que substitueixi DKV, però de moment sense sort. El Joventut s'ha posat en contacte amb l'empresa Invictus, propietat de l'exdirector esportiu del Barça Zoran Savic, perquè busqui un patrocinador. L'empresa és de representació de jugadors i entrenadors (Xavi Pascual i Sito Alonso, entre d'altres) però també d'altres negocis esportius.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)