ACB

Villacampa podria continuar

Lliga Endesa. El president del Joventut podria seguir davant la nau verd-i-negre davant el pas enrere de Marcel Riera; Maldonado diu que només seguirà si també ho fa el seu ajudant

Tot i que tothom donava per fet que el pròxim 30 de juny Marcel Riera agafaria el relleu de Jordi Villacampa al capdavant del Joventut sembla que això pot haver canviat. La negativa de Riera a entrar dins la Penya veient com està la situació a l'entitat podria haver replantejat la situació a Jordi Villacampa que ja ha estat parlant amb diferents estaments de la Penya per comunicar-los que complirà el seu mandat que té de quatre anys més. Això sí, si continua no ho faria amb l'actual consell que ja fa temps que volia posar el punt i final a la seva trajectòria a la Penya. Villacampa compta amb el vicepresident Josep Puig i la gerent Rosalia Pinet com les seves mans dretes. La setmana vinent a la Junta General d'Accionistes del Joventut ha de quedar tot definit.

Maldonado parla clar

Un altre de les situacions que també caldrà definir és la de Salva Maldonado. En principi s'havia dit que se'l volia renovar però amb tècnics de la casa com a ajudants. Maldonado però ha parlat clar i ha assegurat que si ell continua també ho farà el seu ajudant Jose Ángel Samaniego i si el seu ajudant no hi és, ell tampoc no hi serà.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)