ACB

Miralles, dos anys més

Lliga Endesa. El pivot rebutja una oferta econòmicament molt millor del MoraBanc Andorra pel seu desig de continuar al Fiatc Joventut

Vés allà on et porti el cor. I a l'Albert Miralles l'ha portat a renovar amb la Penya. El pivot va renunciar a un contracte que tenia ja tancat després de tot el dimecres de negociacions amb el director esportiu del MoraBanc Andorra, Francesc Solana. A última hora el sentiment li va dir que el que ell en realitat volia era continuar a la Penya i es va fer enrere, va parlar amb el Joventut i va donar el vistiplau a la renovació del contracte per a les dues temporades vinents. Les xifres del seu nou contracte ni s'acosten a les que havia pactat amb el MoraBanc. I més encara tenint en compte que la fiscalitat a Andorra no té res a veure amb les que hi ha a Catalunya. Però Miralles ha preferit continuar gaudint del bàsquet, de la Penya i de Badalona abans que els diners. Miralles ha tingut unes mitjanes de 8,2 punts, 4,3 rebots i 7,5 de valoració en els 17 que ha estat a la pista.

Amb el vistiplau del pivot barceloní la Penya ja té dues peces en el joc interior, juntament amb el capità Llovet. Ara el club està pendent de la resposta de Savané, que té una proposta des de fa dies de la Penya per una temporada més. Inicialment sembla que renovarà, i més després de la continuïtat de Salva Maldonado, un dels punts clau. També es busca un quatre que substitueixi Suton. En el joc exterior hi ha amb contracte Mallet, Vidal, Ventura i Abalde. L'objectiu és un aler anotador i amb amenaça en el tir exterior.

La Penya iguala l'oferta del Bilbao per Hannah

X.B.

La Penya igualarà avui l'oferta que el Bilbao ha fet a Clevin Hannah per dues temporades i el Joventut reté el base. El club basc no ha ofert cap compensació econòmica a la Penya perquè no exercís el dret de tempteig i Hannah serà de la Penya. Ara hi ha tres opcions: juga a Badalona, el Bilbao paga i juga amb l'equip basc o marxa a qualsevol equip d'Europa lliurement perquè fora de l'ACB la Penya no té cap dret. Hannah ha estat una de les sensacions ACB amb 10,5 punts, un 39% en triples (50/128), 2,5 assistències i 9,2 de valoració en 19 minuts.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)