Més esport

A un pas del podi mundial

Fisioculturisme. La selecció catalana, amb només vuit esportistes, acaba quarta a Eslovàquia i aconsegueix cinc medalles individuals

La selecció catalana de fisioculturisme va ser quarta en el mundial celebrat el cap de setmana passat a Eslovàquia. L'equip va estar format només per vuit esportistes, cosa que va evitar que pogués repetir el resultat del campionat d'Europa que es va fer el juny passat a Sitges, on va ser campió. Malgrat tot, cinc dels representants catalans van pujar al podi en les seves proves. Miguel Ángel Sánchez (sènior -75 kg) i Yasmina de Haro (body form) va aconseguir les dues medalles d'or per a la delegació catalana, Fèlix Barrachina (sènior -85 kg) i Antonio Fuentes (màster II) van guanyar la medalla de plata i Jordana de Haro (body form) va completar els podis catalans amb un bronze. La resta de resultats van ser el quart lloc de Xavier Mendoza (sènior -70 kg) i el cinquè de José María García (màster I) i José Garcerá (sènior -65 kg).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)