Seleccions

Test positiu per al mundial de Colòmbia

Futsal. La selecció catalana femenina s'imposa en el premundial després de derrotar el Canadà per 3-5

La selecció catalana femenina de futsal va tornar la setmana passada del Canadà amb la victòria en el premundial, tot un test amb vista al mundial de Barrancabermeja (Colòmbia), que es disputarà a partir del 7 de novembre i en què les de Christian Roldán defensaran el títol assolit el 2008 a Reus.

En la final del premundial, Catalunya va superar el combinat del Canadà (3-5) després de remuntar un resultat advers (3-1) en la primera meitat. Els gols de l'equip quadribarrat se'ls van repartir Judit Peran (2), Cristina Moreno i Anna Munné (2), que va ser escollida la jugadora més valuosa del campionat, a més de ser la màxima golejadora, amb sis dianes en tres partits. Les altres seleccions participants en el premundial van ser les d'Ontario i el Quebec. Abans de tornar a casa, les catalanes encara van tenir forces per imposar-se en el Niagara's Fall Challenge en la tanda de penals després que s'arribés al límit del temps reglamentari amb empat a 2. Així es tancava un estiu molt profitós per al futsal català en què la selecció masculina ja va competir en els jocs mundials de Cali, a finals de juliol.

Munné, millor jugadora

Anna Munné (Teià Futbol Cinc), de només setze anys, va ser la gran sensació del premundial i en la final va aconseguir un gol que va ser una autèntica obra d'art. La maresmenca valora molt positivament la seva gira canadenca: “He vist un equip molt unit i m'he sentit molt còmoda. Ha estat una gran experiència, ja que ens ha permès conèixer el futsal d'altres llocs del món, molt diferent del d'aquí.” Munné està convençuda de les possibilitats de la selecció a Barrancabermeja: “Si l'equip segueix treballant i esforçant-se com està fent en els entrenaments i com ha fet al Canadà, estic segura que es pot fer un bon paper en el mundial.” En el mateix grup B que les catalanes, hi competiran les seleccions de Veneçuela, Itàlia i l'Uruguai.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)