Més esport

ANNA BISCARRI

“Arribar als quarts de l'ETTU és històric”

La classificació per als quarts de la copa ETTU ha estat un gran èxit?
Sí, és històric per a nosaltres, no ho havíem fet mai. L'any passat vam jugar per primera vegada a Europa i vam caure a vuitens, que era el primer partit que jugàvem, i aquest any hem superat tres eliminatòries, vam començar en la segona i aquesta és la quarta.
Van vèncer l'Optima Lublin polonès per un ajustat 3-2, com va anar?
La nostra número u, Tingting Wang, que ara per ara és la millor jugadora que hi ha a Espanya, ha jugat un partit senzillet. En el segon, Yanlan Li, la número dos, ha disputat un partit molt ajustat i ha perdut per 3-2, i després jo he perdut amb la seva xinesa per 3-0, era una esquerrana que tenia molt bons serveis i no l'he pogut superar. En el quart, la nostra número u ha guanyat la seva número u i, en l'últim partit, Yanlan Li ha començat igual que abans, guanyant 2-0 i li han remuntat fins al 2-2. El cinquè set ha estat d'infart i l'ha guanyat justet.
El mes de gener del 2016 jugaran els quarts de final, coneixen el rival?
No, serà un dels equips eliminats de la Champions, però encara no sabem quin. Sé que hi ha dos equips hongaresos, un de turc i un de francès, però no sabem quin serà el nostre. Esperem que no sigui el turc, perquè en la segona i en la tercera eliminatòria vam anar a Turquia.
Com ho afrontaran econòmicament?
Nosaltres tenim el mateix patrocini de sempre. Potser hi ha algun extra de l'Ajuntament. No teníem pensat passar tantes eliminatòries. No sé com ho farem, la veritat. Això no està pressupostat, ho farem com puguem. Som un club molt familiar i molt petit.
En la superlliga també ho estan fent bé.
Anem líders, perquè vam guanyar el líder indiscutible dels últims anys, l'UCAM Cartagena, que feia tres o quatre anys que no perdia a la seva pista. Després, però, vam perdre contra el Linares, que també està allà dalt. Encara queda més de la meitat de la lliga.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)