Opinió

Tres apunts sobre Messi

Fa molts anys que els madridistes insulten de manera greu Messi, i Florentino
ha estat de braços plegats

Lionel Messi es va tornar a exhibir en el derbi de diumenge. L'argentí ha fet nou gols en els últims quatre partits que ha jugat que deixen clar que continua sent el millor, tot i que probablement no guanyarà aquest any la Pilota d'Or. El Barça va estar espès contra l'Espanyol fins que Messi va començar la seva exhibició. I al final del partit, els mateixos que el curs passat deien que Messi no hi era i que pensava només en el mundial, afirmaven que el Barça depèn exclusivament del que faci l'argentí. I jo dic: és evident que el Barça té dependència de Messi. Quin equip que tingui a la seva plantilla el millor jugador de la història no dependria d'ell? No ha de ser dolent ni una crítica dependre de Messi. O és que el Real Madrid no depèn de Cristiano Ronaldo o no va dependre durant uns quants anys de les aturades d'Iker Casillas. Benvolguda dependència de Messi.

Segon apunt sobre Messi. Després dels greus incidents entre aficionats ultres de l'Atlético de Madrid i el Deportivo, sembla que per fi els organismes que governen l'esport i el futbol estatal s'han posat seriosos. Una mica tard, però com a mínim s'hi han posat. I això que l'impresentable president de la federació espanyola continua sense dir ni ase ni bèstia. Les sancions seran dures. També per als que insulten als camps. Després dels habituals i greus càntics i insults contra Messi al Santiago Bernabéu, s'han demanat sancions des de la lliga. I Florentino Pérez ha agafat la bandera de la pau i diuen que expulsarà uns quants dels seus. Que no ens enganyin. Fa molts anys que els madridistes insulten de manera greu Messi, i Florentino ha estat de braços plegats. Ell va permetre la pancarta “Mourinho, el teu dit ens assenyala el camí”, en clara referència a l'agressió del portuguès a Tito Vilanova. Que no ens vulgui enganyar el Ser Superior volent passar per un dels que més ha lluitat contra els ultres. Que no es pengi medalles que no li toquen. La medalla en aquest assumpte és per a Joan Laporta.

I el tercer apunt. Leo Messi va mostrar ahir la seva indignació a través de les xarxes socials perquè va ser l'únic blaugrana que va passar control de sang i orina en la visita que els famosos vampirs van fer a la plantilla del Barça. L'argentí està una mica tip de les moltes coses que li passen fora dels terrenys de joc. És per coses així que podem pensar en aquelles paraules i declaracions que va repetint cada cert temps en què no assegura que acabarà la seva carrera a Europa al Barça. Messi necessita i vol més protecció de part del club. No cal que es demani des del Barça la Pilota d'Or per a ell com va fer de manera ridícula el Real Madrid per Cristiano. Però l'argentí necessita més estima. Així el club blaugrana tindrà assegurat el seu concurs un grapat d'anys més. I tenir Messi a la plantilla fa que hi hagi dependència, però també t'assegura moltes victòries i uns quants títols.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)